Mindenhol olyan bunkók a csecsemös növérek vagy csak Kistarcsán?
Én akkor lettem volna kiakadva, ha nem hozzák be egyből a picurt! Bármilyen fáradt, kimerült voltam, csak arra tudtam gondolni, hogy végre velem van.
Gyöngyösön szültem, ott minden csecsemős nagyon kedves és segítőkész volt, megmutattak mindent - pelenkázás, szoptatás, fürdetés, köldökcsonk ellátása stb. Ha hallották, hogy sír a baba, egyből jöttek be, hogy kell-e segíteni.
Pécsen sem valami bájos csecsmösök vannak.....
nem mutattak meg semmi, mindenki mást mondott ha azt csináltam amit a reggeles mondott akkor leb@szott az éjszakás hogy miért úgy csinálom...
nem volt tejem a gyerek 3 napig csak vizet kapott már vele sírtam, ha be akartam vinni éjjelre hogy a szobatársak tudjanak pihenni, erre leszidtak, hogy nem látom, hogy már nincs hely az én gyerekemnek, ha fürödtem akkor is 2 perc után üzengettek hogy igyekezzem mert ordít a gyerekem meg hasonlok.
császárral szültem nem tudtam olyan gyorsan mozogni, de elvárták, hogy hajnalban ugorjak a gyerekhez mondtam egy pillanat nem hogy segített volna lerakta az ágyra a picit és ott hagyott...
én alig vártam hogy eljöjjünk többet sírtam abba a 3 napba mint 3 év alatt....
szörnyűek voltak
Az előttem szólóval egyet értek. Nekem sincs jó véleményem a miskolci csecsemősökről. Nekem úgy kiszárították a gyereket, hogy 1 hétig a GYEK-ben volt, császárral 3 óránként jártam szoptatni. Nagyon élveztem.....
Én sem értem, hogy minek választják ezt a foglalkozást, ha beleszarnak az egészbe. Én tudom magamról, hogy nem lenne türelmem hozzá, így eszem ágába nem jutna csecsemős nővérnek menni. Ennyi.
Az István kórházban is eléggé bunkók sajnos! Tőlem szülés után elviték a babámat, és senki semmit nem mondott, hogy miért nem kapom meg. A doki miközben varrt, mondogatta, hogy semmi baj nincs stb. de tudtam, hogy mások már varrás közben szoptathatják a babát, én meg csak egy gyors puszira kaptam meg. Reggelig vártam, mire hozták (8 óra mulva), és az volt a legrosszabb, hogy azt sem tudtam hova vitték, mert nem ismertem semmit ott a kórházban, szobatársam egy volt, ő aludt. A nővérpultnál nem volt senki akitől megkérdezhettük volna, így a férjem is úgy ment haza, hogy nem látta a babát mégegyszer.:((
A másik, hogy ígérgették, hogy megmutatnak mindent, ha én arra vártam volna, akkor a babám nem lett volna bepelenkázva...
Így a szobatársam mutatott meg mindent, akinek míg élek, hálás leszek, mert nagyon segítőkész volt!:)
13:46-os vagyok megint.
Azt azért hozzátenném, hogy 5 évvel ezelőtt a régi Vasgyáriban szültem. Ott mindenki normálisan állt az emberhez. Kezdve a takarítónővel, nővérekkel, csecsemősökkel. Az orvosokról nem is beszélve. "Összevonták" a Semmelweis kórházzal, de mindenki a régi "vasgyáris" dolgozókat dicséri!! Ezen el kéne egy kicsit gondolkodni a többinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!