Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni együttlét?

Szülés utáni együttlét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13-án szűltem és Vasárnap (1-jén) illetve ma együtt voltam párrommal mert nem birtam ki

Fájni fájt mind kettő az elején de 1-2 perc után ugyan olyan jó volt mint régen. Védekezni nem védekeztünk (csak megszakitásos módszerrel)

A kérdésem az lehet ebből bajom? Mert most nagyon elgondolkoztam ezen és a párom se akarta de nagyon rámenős voltam....

2014. jún. 3. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
sztem nem orvosilag allergiás rá,csak úgy van vele,h. zokniban lábat mosni...
2014. jún. 4. 13:27
 12/22 A kérdező kommentje:

Jó köszönöm a válaszotokat.

Remélem nem lesz bajom

2014. jún. 4. 15:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül bajom is lenne lehet még gyerekem?
2014. jún. 4. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:

a 6 hetes kontrollon úgyis megnéznek.

egyébként gumival sem szabad, mivel a saját hüvelyedből is feljuthatnak a sebbe baktériumok.

2014. jún. 4. 17:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vérzek max ha fehér bugyit veszek fel akkor látszik egy halvány pötty.... "

Ha nem véreznél semmiféle pötty nem látszódna sehol sem. Remélem azért a gyerekneveléshez nagyobb felelősséggel fogsz hozzáállni....

2014. jún. 4. 20:46
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

Gratulálok, nem lesz semmi bajod :)! 4 hét után en sem bírtam ki...., de mi is megszakítottuk. A hat hetes vizsgára azért menj, és mond el a dokinak is...

Most már ha lehet bírd ki, de neked legalább nem fog a férjed ide beírni, a gyerek 3 éves korában, hogy "a feleségem nem igényli a sexet, tönkrement az életünk, amióta megvan a gyerek max. 10x voltunk együtt, mert mindig leráz." (Pár napja olvastam itt)

2014. jún. 6. 08:20
 17/22 A kérdező kommentje:
Mindenképp megmondom az orvosnak
2014. jún. 6. 08:28
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

" Most már ha lehet bírd ki, de neked legalább nem fog a férjed ide beírni, a gyerek 3 éves korában, hogy "a feleségem nem igényli a sexet, tönkrement az életünk, amióta megvan a gyerek max. 10x voltunk együtt, mert mindig leráz." "

Csak mert abban a szülés utáni 6hétben a nő tartózkodik a hagyományos értelemben vett házasélettől, nem jelenti azt, hogy utána már nem lesz többé szex...

És ha nem bírja ki a 6 hetet sem garancia arra, hogy később mindem rendben lesz a szex terén...

2014. jún. 6. 09:01
 19/22 anonim ***** válasza:
ja aztán meg ha elkap valami fasza fertőzést, hónapokig kezelgethetik majd. akkor nem a gyerek születése miatt nem lesz szex, hanem a saját felelőtlensége miatt.. azért ne felejtsük el, hogy a méhén van egy nagy nyílt seb..
2014. jún. 6. 15:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A fertőzés még hagyján, de vezettem már olyan asszony szülését le, ahol 8,5 hónap volt a két gyerek megszületése közt... Ugyan ilyen szituációból, megszakításos közösüléssel.

(szülésznő)

2014. jún. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!