Soha többet nem fogom kívánni a feleségem?
Máskor ne nézd premierplánból, ha érzékeny lelkületű vagy! A családban nálunk ez senkinél sem jelentett problémát :)
Amit tudok tanácsolni, hogy lassan kezd újra felfedezni, hogy mi vonzott benne régen is. Töltsetek egy kis időt együtt úgy, hogy csak csókolóztok és simogatjátok egymást, de tovább még ne menjetek, Így haladjatok lassacskán egyre tovább. Mire újra a szexhez értek, remélhetőleg visszatér a régi vágy, csak ne siettesd :)
Engem is nyugodtan pontozzatok le, de én meg úgy vélem, hogy ha az ember IGAZÁN szeret valakit akkor nincs olyan dolog (ami természetesen önhibáján kívül történik úgymond) ami kiábrándító lenne a másiknak! Mi a férjemmel már elég sok mindent megéltünk egymással. Megműtötték, itthon én kötöztem/kötözöm egy olyan mély sebét, amelybe az elején ha belenéztünk, majdnem a csontig lehetett látni, ez a feneke fölött van. Irtózatosan büdös, csúnya, véres, gennyes...stb. és nő létemre soha, de soha nem undorodtam meg tőle. Ő is látott már rajtam nem egy, nem két dolgot, ott volt a szülésemnél is, bár nem végig de bent volt. Úgy érzem, nem tudnék Neki olyat mutatni ami annyira kiábrándítaná, hogy ne kívánjon. (Ez alól csak a viselkedésem lenne kivétel!)
Tehát kedves kérdező! Én úgy vélem inkább hagyd a nyávogást, mert ez nem több mint nyávogás. Lehet, hogy volt ott vér na meg ki is tágult ugye és igen, nagyon bizarr látvány, de ez van, ilyen egy szülés és gondolom senki nem kényszerített rá, hogy végignézd!!!!! Te akartad végignézni, ha ilyen gyenge idegzetű vagy, akkor miért vállaltad be??? Elég lett volna ha a fejénél megállsz, nem tudom miért kellett szegényt onnan alulról is nézned. Éppen elég kiszolgáltatott ilyenkor egy nő, hát még a Párja előtt ...
El ne merd mondani Neki, hogy nem kívánod Őt mert teljesen gallyra vágod a lelkét! Ez a világ legszebb dolga, Ő megszülte a fiadat úgy ahogyan láttad (képzeld másképp nem lehet) és Te képes vagy itt picsogni, hogy most meg nem kívánod? Azt mondom szégyelld magad.
Ha nekem a Párom ilyet mondana én elzavarnám. Teljesen összetörne engem. Nem érdekel ha lepontoztok de én akkor is felháborítónak találom ezt, ennyi. Ha meg sokáig kerülheted az együttléteket, azzal úgyis feltűnést keltesz majd, nekem is feltűnne ez, gyanakodnék, hogy valami gáz van. Sürgősen rendezd magadban a dolgaidat, fogd fel ezt egy normális, természetes dolognak, vagy ha számodra ez tényleg ekkora "trauma" akkor keress fel egy szakembert...Csak ne a szerencsétlen feleségedhez rohanj ezzel, mert gallyra mehet az egész kapcsolatotok....
szerintem is először szakember
nekem ilyet mondana a párom összetörne és onnantól megindulnék a váláshoz vezető úton... hogy hozzá nem érnék többet az biztos
Hálás vagytok, hogy ennyien próbáltok segíteni nekem, köszönöm!
Nem láttam a kitolást, jóformán csak a feleségem arcát néztem végig a vajúdás és szülés alatt, sokáig tartott neki és egyszerre csak olyan hirtelen rengeteg esemény történt, beindultak a kórházi dolgozók, és meglett a fiam. De nem tudok nem arra gondolni, hogy ennek nem tehetem ki még egyszer a feleségem, nagyon megszenvedett :(
Csodálom őt értem , hogy szinte mintha már el is felejtette volna, hogy mennyi szenvedésem ment keresztül, én ezt biztosan nem bírtam volna ki.
Az eszemmel tudom, hogy ha megfelelően védekezünk, akkor persze nem hozom újra ilyen helyzetbe, de valahogy mégis az jár a fejembe, hogy milyen iszonyú szenvedéseknek esnek áldozatul a nők a szüléssel.
Higyjétek el én sosem akarom őt megcsalni, nem vonzódok egyik más nőhöz sem, az én feleségem a legcsodálatosabb nő, de mi van, ha újra terhes lesz és szülni fog? Ez van mindig a fejembe, és nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ne gondoljak erre :( És igen félek tőle, hogy ha elmondom neki hogy nekem megy a szex, akkor azt fogja hinni, hogy miatta nem, és elveszítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!