Soha többet nem fogom kívánni a feleségem?
De édes vagy! :)
Szerintem az a legjobb, ha leültök, és őszintén beszélsz vele. Elmondod, hogy nem azért nem megy a szex, mert kiábrándultál belőle, hanem mert nem szeretnéd, ha még egyszer szenvednie kéne. Hagyd, hogy ő is kibeszélje magából a gondolatait, esetleges félelmeit! Ő valószínűleg el tudja mondani azokat a pozitív érzéseket is, amiket te kívülről nem láthattál!
ne aggódj, túlélik a nők, különben senkinek nem lenne többedik gyereke :)
az csak egy nap fájdalom az életből aminek van értelme és ez segít a kitartásban.
nem egy értelmetlen dolog mint a fogfájás vagy vesegörcs.
gondolj erre... meg arra hogy ha jól védekeztek nem lesz 2. gyerek
A férjem nem volt bent a vajúdásnál,sajnos császár lett a vége azt sem nézte.Császár után bejöhetett hozzám az őrzőbe és bűntudata lett,hogy mit "tett" velem,mennyit szenvedtem.A fiunkat megnézte és jött hozzám.
Sokat beszélgettünk.A szextől ez nem tántorította el,sőt 2. babát is tervezünk.DE ő akkor is megvár a folyosón.
Szerintem üljetek le beszélgetni és mond el neki hogy neked nagy trauma volt a szülés és nem tudod feldolgozni mennyit szenvedett.Eleinte csak bújjatok össze és szép lassan megjön az a kedv :)
Ne szégyelld magad.Minket sokan azért támadtak,mert nem készültünk apás szülésre.Ő nem akarta látni,én meg nem akartam hogy lásson olyan helyzetben.Mindenki más!Másképp élünk meg dolgokat!Attól mert valaki érzékenyebb még szeretheti a feleségét,a családját!Csak kicsit nehezebben dolgozza fel a szülést mint az asszony...ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!