Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Soha többet nem fogom kívánni...

Soha többet nem fogom kívánni a feleségem?

Figyelt kérdés
3,5 hónapja született meg a fiam, bent voltam a szülésnél. A feleségem mondogatja, hogy most már jobban érzi magát és kívánja az együttlétet, de folyton úgy látom magam előtt, mint akkor. Ezt el is mondtam neki nem régen, hogy még mindig valami emberfelettinek érzem, hogy hogy tudott szülni, de azt nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy nem kívánom őt. Nem akarom bántani, imádom őket, büszke vagyok rá, de mégis kerülöm az intim együttléteket. El fog múlni? Nem akarom elveszíteni őket, sem bántani a kedvesem.

2012. nov. 11. 00:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%

De édes vagy! :)

Szerintem az a legjobb, ha leültök, és őszintén beszélsz vele. Elmondod, hogy nem azért nem megy a szex, mert kiábrándultál belőle, hanem mert nem szeretnéd, ha még egyszer szenvednie kéne. Hagyd, hogy ő is kibeszélje magából a gondolatait, esetleges félelmeit! Ő valószínűleg el tudja mondani azokat a pozitív érzéseket is, amiket te kívülről nem láthattál!

2012. nov. 11. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj de ez annyira gyerekes ... Olyan mintha valami kamaszfiúról lenne szó. A gyerekek mind, egytől egyig így születnek meg (kivéve amelyik programozott császármetszéssel jön a világra mert ott nem beszélünk vajúdásról.) Elhiszem, hogy sajnálod a feleségedet és, hogy nem akarod ilyen szenvedésnek kitenni, de hidd el, hogy minden szenvedést, fájdalmat feledtet az a boldogság, amelyet a közös gyermeketek nyújt a születése után. Hidd el, nem véletlenül szülnek a nők 2-3-4 esetleg több gyermeket. Ez azért van (márha az anyagi helyzet is engedi) mert megér minden fájdalmat! A nők képesek arra, hogy ezt kibírják a gyermekükért! Én azt javaslom, hogy Te soha többé ne menj be a feleségedhez amikor szül. :) Legalábbis a szülőszobára ne! Nagyon gyenge az idegzeted, Neked ez nem való, ez biztos! A Pároddal pedig védekezettek (gumióvszer, fogamzásgátló, spirál...stb.) és így megelőzhetitek a nem kívánt terhességet! Majd amikor már Te is feldolgozod ezt, meg akartok újabb gyermeket, akkor nem kell ezen görcsölnöd! De nyugi, higgadj le, ne parázd ezt ennyire túl. :) Szeresd, imádd a feleséged, romantikázzatok, bújjatok össze, szeretkezzetek, hiszen rövid az élet! Ne bántsd meg őt, ne mondd neki, hogy nem kívánod hiszen a nők ebben az időszakban még érzékenyebbek mint egyébként, teljesen tönkretennéd! Beszélgess Vele az érzelmeidről, de ne tedd hozzá, hogy nem kívánod! Ezt amitz legutóbb leírtál, elmondhatod Neki is és kezdjétek az alapoktól, ha Neked úgy könnyebb. Kezdhetitek először csak csókokkal, majd petting, esetleg "manuális" :) dolgok...Majd ha készen állsz, jöhet a szex! Csak nyugi!
2012. nov. 11. 17:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjem bent volt a vajúdásnál, burokrepesztésnél és a sürősségi császárnál is. Hasonlókat mond mint te, hogy nem volt jó látni engem szenvedni. De a szextől ez nem tántorítja el, csak a 2. gyerektől.:)
2012. nov. 11. 18:48
 14/18 anonim ***** válasza:

ne aggódj, túlélik a nők, különben senkinek nem lenne többedik gyereke :)

az csak egy nap fájdalom az életből aminek van értelme és ez segít a kitartásban.

nem egy értelmetlen dolog mint a fogfájás vagy vesegörcs.

gondolj erre... meg arra hogy ha jól védekeztek nem lesz 2. gyerek

2012. nov. 11. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem olvastam végig a válaszokat, csak a magam történetét akarom veled megoszatni. Az én férjem is végig bent volt velem, volt hogy senki más nem volt ott csak ő, mert műszakváltás volt és ő fogta a lábam, már mind a ketten dokiért ordítottunk azért mert ő félt én meg azt hittem hogy belehalok. De a nők mindent kibírnak, ezt dolgozd fel magadban. 18 hónapig nem ért hozzám, nem volt sex köztünk. Én már nagyon vágytam rá, de ő meg még mindig képtelen volt rá. Én megbántam, hogy bent volt, de enélkül meg egy életre megfosztottam volna a többi más kellemes élménytől. Hidd el majd eljön az idő, hogy túl lépsz ezen magadtól is. A pároddal beszélj, vagy erőltesd meg magad, mert bizony nekem nagyon nehéz volt, hogy nem kíván a férjem, pedig csinos és szép nőnek tartanak és nem hanyagoltam el magam soha. De most hogy 3 éves a picur már a kistesóra gondolunk és a kemény 18 hónap szünet után minden ugyanolyan szép és jó lett mint a szülés előtt!
2012. nov. 11. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

A férjem nem volt bent a vajúdásnál,sajnos császár lett a vége azt sem nézte.Császár után bejöhetett hozzám az őrzőbe és bűntudata lett,hogy mit "tett" velem,mennyit szenvedtem.A fiunkat megnézte és jött hozzám.

Sokat beszélgettünk.A szextől ez nem tántorította el,sőt 2. babát is tervezünk.DE ő akkor is megvár a folyosón.

Szerintem üljetek le beszélgetni és mond el neki hogy neked nagy trauma volt a szülés és nem tudod feldolgozni mennyit szenvedett.Eleinte csak bújjatok össze és szép lassan megjön az a kedv :)

Ne szégyelld magad.Minket sokan azért támadtak,mert nem készültünk apás szülésre.Ő nem akarta látni,én meg nem akartam hogy lásson olyan helyzetben.Mindenki más!Másképp élünk meg dolgokat!Attól mert valaki érzékenyebb még szeretheti a feleségét,a családját!Csak kicsit nehezebben dolgozza fel a szülést mint az asszony...ennyi....

2012. nov. 11. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
na az én férjem pont ezért nem lett volna bent.végül császároztak,így még úgy sem volt bent.a szülés nem férfiaknak való látvány,néhány nő meg van róla győződve hogy ez milyen szép meg minden...hát nem az!legalább is csak neki az.rengeteg válás van emiatt,a baráti körünkben 3-at tudnék említeni.egyik sem tudott ezen túllépni,nem hiszem hogy elmúlik,ha igen nagyon-nagyon szerencsés vagy!
2012. nov. 12. 10:05
 18/18 ●●●● válasza:
Akár szép látvány, akár nem, természetes dolog, ezen nem kell finnyáskodni. Nem hibáztatni akarlak, mert nem tehetsz róla, az embernek vannak parái, de sokat segít, ha a természet dolgaival tisztában vagyunk és elfogadjuk őket.
2013. szept. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!