Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, vagy elő...

Mennyire gyakori, vagy elő szokott-e fordulni egyáltalán, hogy valaki szülés közben elájul?

Figyelt kérdés
Ha valamim erősebben fáj, egyből lesápadok, nagyon hamar elájulok. Félek, hogy szülés közben is ez lesz. Mondtam a dokinak is, de ő azt válaszolta, hogy ne aggódjak, ennyi viszont engem nem nyugtat meg. Fordult már elő ilyen valakivel? Mit csinálnak ilyenkor? A babának ugye nem lesz semmi baja tőle?
2014. máj. 31. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is ilyen vagyok bár én még nem aájultam el fájdalomtól de tud jönni az érzés. Én is félek hogy igy elsz szülésnél. Nekem ez az érzés nagy wc-nél van mivel szorulásos avgyok és néha komoly fájdalmakkal jár a dolog, igaz nem gyakran van ilyen erös fájdalom de elö fordul. A babának viszont tuti nem elsz töle baja attól nem kell aggódni, téged meg fel fognak pofozgatni. egyénbként szülés után gyakori inkább az ájulás a vérveszteség miatt.
2014. máj. 31. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én közben nem, csak rögtön utána ájultam el. :) De akkor már mindegy volt, infúziót kaptam.
2014. máj. 31. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Én majdnem,18 óra volt a szülés,repedtem,vágtak és vákuumozták a babát,mert túl nagy volt,utána 1 órán át varrtak.Teljesen kipattogott az arcom,mellkasom,karjaim az erőlködéstől.Már fel akartak vinni,a szülésznő felültettet és megkérdezte,hogy nagyon szédülök?Mondtam,hogy igen,visszafektettet és tovább maradtam lent,kaptam infúziót.Igaz én nem ájultam el,de nem sokon múlt :(
2014. máj. 31. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem ájulsz el szülés alatt,mert olyan hormonok termelődnek ami ezt meggátolja,illetve szülés alatt fogsz kapni egy olyan koktélt infúzióban,nem tudom mi van benne,de tele leszel tőle energiával.
2014. máj. 31. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

En elajultam szules kozben.Pofozgattak es ramnyomtak az oxigen maszkot.Elkezdtek tolni a muto fele,mert a kisfiamnak idonkent leallt a szive,aztan ugy dontottek,hogy mar erre sincs ido,az ajto kozeleben megalltak.Valaki nyomta a hasamat,az orvos pedig vakuumal huzta a fiamat.

Utana nem emlekszem pontosan mi tortent, nem voltam teljesen magamnal.Azt tudom,hogy jo ideig nem hallottam felsirni a fiamat,es par oran keresztul megfigyeles alatt tartottak.

Szerencsere egyikunk sem szenvedett maradando karosodast.

2014. máj. 31. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Én csak közel voltam hozzá. Kábult voltam. A férjem pofozgatott, hogy szedjem össze magam.
2014. máj. 31. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
csak halkan megkérdezem, nem jártak volna jobban a kedves anyukák egy vágással a hasukon? Igen, tudom, KOMOLY HASI MŰTÉT. De legalább a gyerek nem lesz 'csúcsfejű' a vákumtól... ja persze, bocsi, a gyereknek ez KELL...
2014. máj. 31. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
7. Szerintem ezt nem a kedves anyukák, hanem az orvos dönti el.
2014. máj. 31. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

3-as vagyok!

Nem kívánságműsor,hogy sima szülés legyen vagy császár!

Nekem a fiamat vákuumozták de egyáltalán nem lett "csúcsfejű"

2014. jún. 1. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!