Másnál is volt olyan, hogy szülés után több hónappal ismét kezdett magába fordulni?
Aszta!!!Hát mintha én írtam volna ... Nálunk 8hós a pici.Az eleje nekem is borzasztó volt állandóan bőgtem a szoptatás miatt éjjel meg azért mert pumpáltam és becsipődött az ideg a popómba...jujjjj!!
!Most dettó ez a helyzet az én férjem 11kor elmegy és éjjel 2-re ér haza,báros!!! Úgy-hogy nekem a kikapcsolódás az ha reggel lemehet az 50m-re lévő boltba! :-) Ne aggódj,ez ilyen nekem az segített a legjobban hogy este lefeküdtem és elgondolkodtam hogy miért vagyok egy görcs?!Le kell zárni a múltat,nem sopánkodni hogy milyen egyszerűbb volt régen most meg minden milyen nehéz.Nálam az állandó rumli fárasztott. Most szó szerint le sz@rom,annyi azért hogy ne ússzon annyira a lakás.1héten egyszer csilli-villire kitakarítok,meg mindennap mosok,mosogatok :-)A másik a főzés én 1 héttel előre főzök a picinek és csak kikapom a fagyóból és kész.Iszom a magnéziumot és citromfű teát.És ha 1nap teljes káosz volt,leteszem a picit aludni és benyomok egy sört!
Amúgy meg ha ideges vagyok,mindig elszámolok 10ig-20ig mély levegő és megkérdezem tőle mosolyogva Miiiii aaa bajjjjj???És megcirógatom és szana-széjjel puszilgatom!És belegondolok abba hogy neki csak én vagyok.
Meg mostanában,ha apa fent van és nem kóma a fáradságtól leteszem a picit aludni délelött és elmegyek futni.De mindenképpen kell valami külön foglalkozás ami ki kapcsol.Nekem senki nincs a környékemen( 800km) se anyu se anyós(na ez jobb is :-))Kitartás!Ha gondolod írj privit és támogatjuk egymást :-)))
Meg vagyok róla győződve (főképp így utólag) hogy nálam a szülés után i depresszió anno a lányom kb 8 hónapos kora körül kezdődött, és másfél éves koráig tartott.
Előtte úgy éreztem tökéletes minden, a gyerek is én is,összeárzódtunk stb, és egyszer csak valahogy elkezdtem befordulni.
Úgyhogy szerintem ez a depreszió vay legalábbis annak az előzménye, a rossz hangulat egyáltalán nem csak szülés után jeelntekzhet.
nekem kb 6 honapos volt a lanyom, amikor is azr hittem, hogy megbolondulok a 4 fal kozott. Kulfoldon elek, ferjem ejjal-nappal dolgozik. 2 es fel evig nem voltam sehol gyerek nelkul (neha neha a fodrasz hazhoz jon, orvoshoz gyerekestol megyek stb).
Egyebkent a dackorszak rosszabb lesz. Viszont ideiglenes, lanyom 3 eves,azota egyutt csinalunk mindent, o a legjobb baratnom.
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna!Az én babám is majdnem 8,5 hónapos.Nem tudom miért van ez,de rájöttem,hogy a csavargás segít rajta.Ha sétálok a babával sokat akkor nem húzom fel magam annyira mint amikor csak itthon jövök megyek,vagy a boltba szaladunk el.Próbálj meg sokat sétálni te is akár céltalanul is.
Ha beszélgetni szeretnél írj privit.
Nekem tavaly márciusban született a lányom, szülés után kicsit sem voltam depis (lehet azért mert tavasz volt), de télen... Addigra telítődtem azzal, hogy csak a gyerek és más semmi. Nem jártam sehova, a barátnőim nemigen kerestek. Totál magam alatt voltam, szegény férjemnek sokszor az idegeire mentem(néha még a magaméra is) és nem volt türelmem a lányomhoz.
Szerintem nálad is az lehet a baj, hogy csak a gyerek körül forog az életed és nem tudsz kikapcsolódni.
Beszéld meg a férjeddel, hogy amikor otthon van, vigyázzon a fiatokra, te pedig menj el csavarogni, olvass, kertészked, vagy csinálja bármit amihez kedved van. Legyen legalább kéthetente egy nap ami csak a tiéd. Te feltöltődsz, amiből mindenki profitálni fog, mert több türelmed és jobb kedved lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!