Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha császár után 1,5...

Normális, ha császár után 1,5 héttel már nem vérzek?

Figyelt kérdés
Csak hígabb áttetsző folyásom van, de vér már egyáltalán nem jön. Nem fáj semmim, nem vagyok lázas sem...
2008. júl. 29. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Császármetszés esetén a ygermekágyi vérzés sokkal hamarabb elmúlik mint annál aki hüvelyi úton szült, ugyanis a császármetszés alkalmával miután kiemelték a kisbabát és a lepényt, maradéktalanul kiöblítik a méhfalat belűről így gyorsabban tisztul ki, és gondos vérzéscsillapítást alkalmaznak a lepényleválás helyén. Hüvelyi szülés esetén nincs meg ez a folyamat, ott a méh öntisztító mechanizmusa érvényesül amely hosszabb ideig tart.
2008. júl. 29. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem és nekem is kb 1- másfél hétig volt vérzésem, úgyhogy ez biztos normális és valószínüleg azért amit az előző válaszoló írt.
2008. júl. 29. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2 császárom volt,meg szültem egyet természetesen.

Semmi köze a szülés módjának ahhoz,hogy mennyi ideig vérzel.

Ahogy a méhlepény leválik a méh faláról,sebet hagy maga után.Mindegy hogyan szülsz,a sebnek be kell gyógyulni,amíg gyógyul vérzik,így tisztul.Van akinél kevesebb,van akinél több ideig tart ez.De hány napja nem vérzel?Mert nekem a második császárom 4 hete volt,és nekem is volt egy hét után,hogy 2 napig szinte semmi,vagy csak vízszerű,és újból vérzés.Lehet közben barnázás,majd megint vérzés,ez normális lehet 6-8 hétig.Ha tovább tart,érdemes mondani a dokinak.Egyébként a sima szülésem után 7hétig vérezgettem.

Azért ne menj sehova betét nélkül,nehogy meglepetés érjen.

Minden jót,boldog babázást,üdv

2008. júl. 29. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, én a 2.császárom után 2 hónapig véreztem.
2008. júl. 29. 23:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azóta megint vérezgetek... de megnyugodtam, hogy ez normális! Nektek is minden jót kívánok!
2008. júl. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!