Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akikből a szülés után kiprésel...

Akikből a szülés után kipréselték a vért, azok meddig véreztek szülés után?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

5 hétig véreztem császár után. nekem is nyomkodták a hasamat, iszonyatos érzés volt, én is ordítottam, pedig nagyon jól tűröm a fájdalmat.

a következő szülésemkor nem fogom hagyni, hogy ezt csinálják, emberkínzásnak tartom teljes testsúllyal rátenyerelni egy alhasra egy 15 centis vágás felett úgy, hogy az érzéstelenítő már rég nem hat, és fájdalomcsillapítót még nem kap az ember.

sok helyen nem is csinálják, velem sem fogják többet, ez biztos.

2014. máj. 24. 09:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Jujj nekem is rossz volt, eléggé fájt. Nem is szólt a szülésznő semmit, jött és nyomta a hasam, én meg úgy megijedtem, hogy elkaptam a kezét.:D

De a kérdésre válaszolva: 3 hétig véreztem - és rá 3 hétre meg már megjött a mensim, és azóta is rendesen minden hónapban, pedig 16 hónapig szoptattam igény szerint, sokat.

2014. máj. 24. 10:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor nem csak nekem volt brutális :D Mondjuk természetes úton szültem. De iszonyú érzés volt, na meg ahigy kibluggyant a sok vér. Grrr Persze nyílván azért csinálják,hogy minden rendben legyen. Utána valami hideg cuccot tett a hasamra a szülésznő, kb 2 kg-s valamit :D
2014. máj. 24. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
én 3 hétig véreztem, közvetlen szülés után nekem 10 percenként nyomkodták a hasam, és az volt a legbrutálisabb hogy alattam már akkora vártócs volt.. aztán kiderült hogy azért mert "nem vették észre" hogy repedtem is, de akkor már alig voltam magamnál annyi vért vesztettem...utánna azonnal visszafektettek a szülőágyra..további 3 otát vartak ...érzéstelenitő nélkül... :( és a legdurvább hogy fizettem is...
2014. máj. 24. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
OFF: Melyik kórházakban szültetek, ahol ilyen van?
2014. máj. 25. 09:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyon brutal utolso elotti :S Itt nemetorszagban nem fogadnak el penzt, de egyebkent negvoltam elegedve a szulesznovel, magyarul megtanulta hogy fajas, igy mikor mondtam neki akkor mar segitett is a kitolasi szakban. Csak a verkipreseles ert varatlanul. En se tudtam felkelni mondta is hogy csak segitseggel menjek a wcre ami jelzem kozvetlen mellettem volt.
2014. máj. 25. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem csak egyszer nyomtak meg, nagyon kedves kis szülésznő volt és nem durván. Előtte mikor mentem be, hogy kezdődik a szülés, ott volt egy kismama és láttam, hogy megnyomják. Nekem nem fájt annyira, bár 12 órát vajúdtam és napokig menni sem tudtam, annyira szédültem, de szerintem változó, mert nekem a gátmetszés, és az összevarrás sem fájt. Kb 3 hétig véreztem csak, és 2 héttel szülés után nyoma sem volt a gátsebnek, már borotválkoztam. Nekem nagyon kedvesek voltak, mindig szóltak előtte, hogy most gátmetszés, most burokrepesztés, stb. Asszem, mikor megnyomta a hasamat a csaj, akkor is szólt, hogy ez kicsit kellemetlen lesz. Utána ettem és aludtam egy csomót. De nálam mondjuk kimaradt az is, hogy fáj a hasam szülés után, nekem csak a leülés fájt pár napig. Ez változó. Egyébként, ha pisztolyt tartanak, akkor sem fizetnék egy centet sem egy orvosnak sem semmiért. Az a dolga, hogy ellásson, ő ezért kap fizetést én meg ezért fizetem a TB-t. nekem sem ad senki pluszpénzt a zsebembe, mert megcsinálom a munkámat a munkahelyemen. Ők meg fel is esküdtek valamire...
2014. máj. 26. 11:22
 18/19 A kérdező kommentje:

Nekem is kedves volt aszülésznő, hál istennek azt nem mondták,hogy vágnak, mert tudta párom,hogy akkor bestresszelek. A varrás sem fáj. Szülés után én is szédelegtem, menni nem tudtam, egy "kedves" csecsemős meg éjszaka a fejemhez vágta,hogy mi a francért nem cserélem ki a gyerek pelenkáját..Hát mondom mert ha felállok összeesek?!

Na de beidegeltem magam, a gyerkőcöt betettem az ágyba, és azt tolva közlekedtem...

2014. máj. 26. 18:38
 19/19 Lenuci válasza:
Nekem kettő császárom volt,elsőnél kb egy hónapig,másodiknál csak a kórházban,vagyis 5 napig.
2014. máj. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!