Ha haton fekszem mensi szeru gorcseim vannak,35. hetben vagyok miert lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ez jelentheti azt hogy mar nincs is olyan sok a szulesig es esetleg elobb jon? Kb 3-4 ilyen volt egymas utan kis szunetekkel es ahogy elfordultam oldalra megszunt. Az is lehet hogy csak rosszul fekudt a baba? Elso gyerkoc es nincs tapasztalatom. Koszi elore is!2014. máj. 21. 11:17
1/3 anonim 

válasza:

Elnyomja a baba és tartozékai a gerinc mellett futó nagy ereket - ne feküdj háton.
2/3 anonim 

válasza:

Igaza van az elözönek, mostmàr ne feküdj hàton, az nem jó se neked se a babànak! Viszont 35 hèttöl bizony lehetnek màr jóslófàjàsaid! Ez normàlis, szülès elött nèhàny hèttel kezdödhet. Nekem is a 35-ik hèten kezdödött ès a 39-ik hèten szültem. Föleg idövàltozàskor voltak ezek a mensi szerü fàjàsaim..
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt hogy arra ebredek hogy ugy fekszem, magamtol nem tennem, mert mondtak hogy ilyenkor mar ne nagyon fekudjek ugy. Elkeztem inni a malnalevel teat, esetleg nem lehet hogy attol lettek a gorcsok? Koszonom az eddigi valaszokat!!
2014. máj. 21. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!