Mi ez? Ha fekszem, rémesen fáj hasam-derekam, de ha
ülök, elmúlik.
Figyelt kérdés
Jósló lenne? 38 h km
2012. nov. 24. 04:15
1/7 anonim válasza:
nyom valamit a baba. Nekem fektemben hányingerem volt mindig és a vérnyomásom leesett 80/50-re. A védőnő sosem tudott megvizsgálni, 8 hónaposan saroktól sarokig hánytam egy fogorvosi rendelőt.
2012. nov. 24. 22:45
2/7 A kérdező kommentje:
Jósló lett belőle, majd fájás, estére pedig kicsi leányka... :)
2012. nov. 29. 15:58
3/7 anonim válasza:
Nahát, ki gondolta volna... Én nem is hallottam még hogy valakinek így kezdődne. Na de amint látjuk, az anyai megérzés csalhatatlan :D!!!!!! Gratulálok hozzá :)! Minden rendben ment? Könnyű volt a szülés? mekkora? Biztosan egészséges, ugye?!
2012. nov. 30. 23:03
4/7 A kérdező kommentje:
hajnalban kezdődtek ezek a fura fájások. délután rendszeres 5 percesek lettek, de rövidek- tehát csak jóslók. este 7 kor lettek igazi 5 percesek. burokrepesztés után 20 perccel már a kezemben tarthattam a babámat... :) szóval gyors volt, kívülállók könnyűnek találták.
teljesen egészséges nagy baba: 3760 g, 60 cm.
köszönjük a gratulációt!
2012. dec. 3. 10:53
5/7 anonim válasza:
..... Én ezt nem értem.... Én 10 órát szültem!!!!!!!!!!!!!! hogy a viharba történik a válogatás, én is 20 perceset akarok!!!!!! :))) Gratulálok a babához :)! Látom azt is, hamar regenerálódtál :D!
2012. dec. 4. 23:59
6/7 A kérdező kommentje:
:) Aranyos vagy!
Előtte két nappal kezdtem el szedni a homeopátiás bogyókat,és naponta 2 csészével ittam a málnalevélteát, amire enyhe menstruációs görccsel reagált a szervezetem. de amúgyis 2 héttel nagyobb volt mindig is a babám. Próbáld ki, szerintem megéri,nálam bejöttt... :)
Meg szerintem az is számított a jó-gyors tágulásban, hogy tök nyugodt voltam, második szülésem volt ugyanabban a kórházban, ugyanazzal az orvossal, kb. tudtam, hogy mire számíthatok...szóval a pszichés dolgok rengeteget számítanak.
mikorra vagy kiírva?
2012. dec. 5. 15:43
7/7 anonim válasza:
Ne is mondd én még szülés közben is szedtem azokat a nyavalás bogyókat, hogy a rosseb egye meg őket :)!! A malnalevel tea ott volt meg a korhazban is..... Nem lehet, hogy nem a nyugodtság, hanem a "második" szülés volt a csodaszer nálad :D??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!