Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amig a szülőszobán vagy hol...

Amig a szülőszobán vagy hol hagyhatod a csomagodat , táskádat? Volte olyan eset hogy eltünt valakinek valamilye a benttartózkodás alatt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahol szültem, volt külön vetkőző, ahol otthagytam mindent. Ez közvetlenül a szülőszobák mellett volt, oda nem lehetett csk úgy bejárkálni senki illetéktelennek. Mindenem megvolt hiány nélkül :)) 4x szültem, sosem tűnt el semmim.
2009. dec. 28. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a szülőszoba folyosóján volt egy szekrénysor, oda lehetett betenni azokat a holmikat, amik a szüléshez nem, csak a kórházi tartózkodáshoz kellettek. Mindenki kapott hozzá kulcsot is. (János kh)
2009. dec. 28. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Császáros voltam. A vajúdóban hagytam és onnan a férjem vitte fel az örzőbe.
2009. dec. 28. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem zárható öltöző volt, benne zárható szekrényekkel. Apa rohangászott a cucokkal előtte is és utána is:-))
2009. dec. 28. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hírtelen kerültem be, így a férjem a csomagommal együtt ment velem a szülőszobába (István kórház)
2009. dec. 28. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én nem jártam ilyen jól. 7 éve mikor a fiamat szültem szinte mindenemet elvittek míg én a műtőben voltam. Bár ott is voltszekrény meg minden csak annyian kerültünk a szülőszobába egyszerre,hogy nem volt szekrénykapacitás és mivel a férjem épp a határon várakozott így nem is volt ki vigyázzon a cuccaimra.
2009. dec. 28. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülőszoba mellett nálunk is volt szekrény. A kajám eltűnt. Anyu hozott be pár rágnivalót. Nagyon megdöbbentem, mert nem nyúltak az értékes cuccaimhoz csak a sütihez amit a büféből kaptam..
2009. dec. 29. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem a mikor császározni vittek,az egyik telefont a vajudóban hagytam az ágyamban,a másikat az éjjeli szekrényemen,a töltőt a falban,a táskáimat meg szanaszét az ágykörül,másnap reggel minden ott volt összepakolva,egészben az ujszülöttosztályon.
2009. dec. 29. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk ott volt velünk a cucc a szülőszobán. Itthonról egyből a szülőszobába mentünk (nem voltam vajúdóban), az csak a mienk volt a párommal, oda csak az orvos jött be, meg a szülésznő. Mikor végeztünk, a párom és a szülésznő segített felvinni a cuccokat az osztályra.
2009. dec. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!