Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote 2-n szült Anyukák! Kit...

Sote 2-n szült Anyukák! Kit fogadtatok szülésznőnek, s mennyit adtatok neki? Meg voltatok elégedve?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fogadott szülésznőm,de az ügyeletes egy tünemény volt(Zsoldosné Eta).A övetkező szülésemre őt fogom felfogadni!Amúgy 1,5éve 20-30000ft között volt a "tarifája"!
2010. jan. 6. 07:20
 12/18 anonim ***** válasza:
A szülésznőm Dömötör Margit volt. 30 ezret adtam neki. Nagyon kedves, segítőkész volt. Szabadnapján éjszaka, vasárnap jött be hozzám.
2010. jan. 6. 10:08
 13/18 anonim ***** válasza:

éberling katalin

szabadnapos volt a szülésem napján, de azonnal bejött és a gyermekágyig átkísért, tényleg nagyon sokat segít, nagy rutinnal rendelkezik, 36. hét körül kerestem fel a klinikán akkor tartott nekem egy kb. két órás "szülésfelkészítőt", a gyermekágyin is többször megkeresett, gátsebet ellenőrzött, több tanácsot adott, mint az ottani csecsemősök, ha érdekel a száma v. több részlet írj légyszi privát e-mailt

7 hetes anyuka

2010. jan. 6. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is Zsoldosné Etánál szültem másfél éve, mert a dokim őt ajánlotta. Tüneményes nő és szakmailag is profi. Kedves , de ha kell határzott is tud lenni. Végig velem volt. Mi 30000 Ft-ot adtunk.

De én is azt hallottam, hogy minden szülésznő nagyon jó a klinikán.

2010. jan. 6. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Zsoldosné Etát javaslom!Nagyon lelkiismeretes.
2010. jan. 6. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Én Etát szerettem volna és fel is hívtam a 30.hét körül, de már nem tudott elvállalni, éppen akkor már "tele" volt, állítólag megszabták, hány szülést vállalhatnak a szülésznők magánba havonta. Így nekem ő ajánlott Dömötör Margitot, aki azt hiszem a szülésznők vezetője volt, de most már talán már osztályra került át. Engem akkor még elvállalt és nem bántam egy percre sem, később is meglátogatott szülés után a kórteremben. Ha van fogadott dokid, esetleg őt is megkérdezheted, kivel tud jól együtt dolgozni, ez segíthet, ha pl. 2-3 szülésznő között is vacilálsz!
2010. jan. 7. 08:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Milyen Dömötör Margit? Kellett gátmetszés? Mondott árat? Mennyit adtatok neki? Köszi előre is, ha írsz!
2010. jan. 7. 08:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Kellett vágni, de nem éreztem semmit, pedig kicsit tartottam tőle. Azt mondta, alapvetően megpróbálják a gátmasszást alkalmazni, de első szülő nőnél ritka, hogy nem kell vágni. Mi 30e-t adtunk meg egy doboz bonbont, és nem mondott árat, én rákérdeztem pedig.
2010. jan. 7. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!