Sote 2-n szült Anyukák! Kit fogadtatok szülésznőnek, s mennyit adtatok neki? Meg voltatok elégedve?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 11:56
1/18 anonim válasza:
Én ott fogadtam, de nagyon nem volt rá szükség.Bocsi, de a nevét ide inkább nem írném le.Állítólag 40-et szoktak adni neki, de én csak az előbb említett ok miatt 30-at adtam.De amúgy ott vannak sokkal olcsóbb szülésznők is!Csak azért választottam őt, mert az orvosom ajánlotta.
A szülőszobán figyeltem a szülésznőket, és mindegyik nagyon figyelmes, segítőkész volt a többi anyukával.Még szülés után is érdeklődtek a gyermekágyin, ki hogy van.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi. A 40-et a szülésznő mondta? Leírnál pár nevet azok közül, akiket ajánlanál?
2009. dec. 27. 22:01
3/18 anonim válasza:
Én ott szültem és a fogadott szülésznő azt mondta, adjunk annyit, amennyit tudunk és gondolunk, így 30e-t kapott. Nov-ben szültem.
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves második! Ki volt a szülésznőd?
2009. dec. 28. 06:56
5/18 anonim válasza:
Szia, én is ott szültem 3 éve. Akkor a Tigyi Zsuzsa szülésznőnél és nagyon elégedett voltam vele. Most is őt fogom választani! Pénzt nem kérdeztem, és nem is kért. Magamtól adtam vmennyit.
6/18 anonim válasza:
Szia!Én is a Tigyi Zsuzsát választottam.Szeptemberben szültem.
7/18 anonim válasza:
Dömötör Margit volt a szülésznőm.
8/18 anonim válasza:
Szia! Én a szülésznőnek 70000 adtam mert nagyon kedves volt és ott volt velem az utolsó pillanatig,még wc-re is jött velem.
9/18 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezném, hogy ki volt a szülésznőd? Köszi!
2009. dec. 30. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!