Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki terhesség...

Van olyan, aki terhesség alatt, után a kórházban sokat dohányzott?

Figyelt kérdés

Hagyjuk a véleményeket, miszerint ártalmas, undorító, nem szereti a gyerekét és a többi rizsa. Az válaszoljon legyen szíves, akit érint a téma, a többieknek kellemes további böngészést.

Hogyan oldottátok meg? Mit szóltak hozzá?

2014. máj. 7. 07:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

A véleményemet akkor megtartom...

Volt egy kiscsaj a szobánkban mikor én szültem, ő dohányzott. Kint dohányzott a klinika előtt. Arra a jelenetre emlékszem, hogy jött a csaj apja (a gyerek már megszületett, mi pedig hazafelé mentünk épp a kórházból, ők még maradtak, mert a babája beteg volt), és mikor meglátta a lányát dohányozni, egy akkorát kevert le neki ott kint az utcán, hogy nekitántorodott a falnak.

2014. máj. 7. 07:31
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Voltaképp mi a kérdésed? ??? Mit hogyan oldott meg? Kimesz azt ragyujtasz ha ez ilyenkor neked a legfontosabb.ha nem akarod a leoltast ne kérdezz hulyesegeket.
2014. máj. 7. 07:39
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván ki lehet menni a kórházból a dohányzásra kijelölt területre es nyilván fogod kapni a "milyen anya az ilyen megjegyzéseket" .

En nem dohányzom, anno a szobatarsam nagy dohányos volt, óránként biztos lelépett cigizni. A nővérek, csecsemogondozok allandoan beszóltak neki. A babája egészséges volt, ráadásul nem is szoptatott -valami betegsége volt, ami miatt nem is lehetett. Ennek ellenére nonstop baxogatták. Neked kell tudnod, hogy ki írod e cigi nelkul, vagy kibirod a folyamatos beszologatasokat.

2014. máj. 7. 07:53
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én dohányoztam míg nem lettem várandós a kisfiammal, szülés után eszembe sem jutott rágyújtani, mert császárral szültem menni sem bírtam örültem, hogy élek, azokkal a fájdalmakkal,de voltak többen akik simán szültek és mentek óránként rágyújtani a kijelölt helyre.
2014. máj. 7. 08:01
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
nekem is csak egy roima csaj szobatársam volt. feljött a szülőszobáról,megszoptatta a gyerek és ment is cigizni. de hogy hogy bírt??? nem is értem. de azt tudni kerll,h. miskolcon csak a kórház területén kívül lehet dohányozni, ami kb. 500 m-re van a szülészettől. oda pedig kórházi ruhába nem lehet menni. a csajt mikor másodszor kapta rajta a szülészfőorvos, hazaküldte,a babáját pedig bent tartotta valamilyen indokkal. a legszebb,h. a nőt nem is érdekelte.... gyönyörű volt!
2014. máj. 7. 08:26
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Hiaba toroltetted a valaszomat attol fuggetlenul igaz h csak az alja es a romak jartak ki cigizni. Nem foglalkoztak a gyerekukkel. Akit veszelyeztetett terheskent fektettek be nem ok nelkul voltak ott, es mind bagozott. De ezeket konnyen fel lehetett ismerni mert olyan feje is volt. Undormany mikor egy pocakos bagozik. Mikor mar meg van a gyerek lehetoseg van arra h ne szoptassa igy ot nem karositja. De terhesen a legnagyobb onzoseg.

Es igen kepzeld el azokkal az orvosok, noverek ugy is bannak. Lekezeloek es bunkok. Mint irtam is jogosan. Es hiaba torolteted attol ez meg igaz! Te kerdezted h bannak veluk en valaszoltam. Az h az igazsag faj a te dolgod. De minden igaz. Ha te ilyennek akarod magadat mutatni a te dolgod. De akkor is legy tisztaba azzal h miket fognak veled muvelni. Amit fintor zsofia is irt, hat gratulalok az anyukanak. Neh aztan te is igy jarj.

2014. máj. 7. 08:53
 7/26 anonim ***** válasza:
54%

Most komolyan? Mi a sz-rt érdekel téged mit mondanak mások?

Majd kinyomod a gyereket, azt ott a szülőágyon rá is gyújthatsz!

Egyébként meg megszülsz, kimész a kijelölt helyre és rágyújtasz! MI olyan nehéz ezen? Nyilván nem zavar mások véleménye, mert akkor már leraktad volna...cigizz csak!

2014. máj. 7. 08:55
 8/26 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk a dohányos anyukák kimentek az épület elé. A gyereket beadták addig a csecsemősnek, hogy vigyázzon rá, mert sem egyedül nem hagyhatod a babát, és ott, ahol én szültem, a szobatársakat sem lehetett megkérni, mert, ha gond van, kié a felelősség ugye. Gondolhatod, hogy milyen képet vágtak a csecsemősök is hozzá és hogy bántak utána az anyukával...Mondjuk inkább gyújts rá, mint idegbeteg legyél és csak a cigin járjon az eszed. Nehogy a babáddal emiatt történjen valami.
2014. máj. 7. 09:02
 9/26 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk is csak a romák meg az aljadék magyarok cigarettáztak.Hogy is mondták bent a nővérek?Látszik a babájukon,hogy...degeneráltak.Nem vagyok benne biztos,de valami hasonló borzasztó jelzőt kaptak a dohányos "anyák" gyerekei,akiken ők rögtön látták,hogy anyuka bagós.

Amúgy meg kimész,és rágyújtasz...mégis milyen választ vársz?

2014. máj. 7. 09:09
 10/26 anonim ***** válasza:
96%
Ahol szültem, ott a kismamák a bicikli tarolóban bújtak el cigizni. Így az ablakból nem látták a nővérek. Elég szánalmas..... Egyébként nálunk volt a baba és ha leadtad, akkor pontosan meg kellett indokolni, hogy miért.
2014. máj. 7. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!