Hogyan zajlik egy szulesfelkeszites?
Figyelt kérdés
Miket mondanak, esetleg mutatnak? A ferjemmel mennek!2014. máj. 4. 14:50
1/3 anonim 

válasza:

Én szegedi vagyok, nálunk 6 alkalmas tanfolyam van. Különböző témakörök vannak (pl. szülés, babaápolás, babakelengye, szoptatás, kórházlátogatás... stb.)
Babafürdetést bábun mutatta, hozott termékmintákat a védőnő, meg pelus mintákat. Nekem nagyon tetszik, hiányzott volna, ha nem megyek el :)
2/3 Baranka 

válasza:

Nálunk volt őssejtlevételről előadás, hipp vagy valamilyen más cég "bemutatója", de nyilván hipp volt, szülészet látogatása, babaápolás, baba gondozást mutatták meg, vajúdás alatti relaxációt, légzés techikát tanították meg. 20 alkalmas volt, terhestorna is volt. Kiskunhalas
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, azt elfelejtettem irni hogy ez csak 1 alkalom, akkor mindent belesuritenek???
2014. máj. 5. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!