Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki holnap...

Van itt olyan aki holnap szul? Mi zajlik le bennetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, hát nem holnapra vagyok kiírva, hanem péntekre, de azért irok, ha nem baj., bár nem lehet tudni, mert már bő 1 újnyira ki vagyok tágulva 3 és fél hete, és a nyákdugó is távozott már, holnap még kéne mennem Ctg-re de az orvos is azt mondta a tegnapi után, hogy nem csodálkozik, ha már holnap nem megyek, mert már megszültem volna. :) A kérdésedre válaszolva már nagyon izgulok és várom, pedig mondták, hogy nemlesz leány álom, de most úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, csak a karjaimban tarthassam már.Ez a pár nap lassaban telik, mint az eddigi összes hónap, és már minden kis jelnél reménykedem, hogy na hátha ez már a szülés jele.Veled mi a helyzet, benned mi zajlik le?
2014. ápr. 29. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat nalam inditott szules lesz, holnap reggel megyunk be,de igy egy nappal elotte,bennem van a felsz erosen.Varom mar,hogy a karjaimban tartsam,de annyira aggodom,hogy minden rendben menjen.Csak az ad erot,hogy holnap ilyenkor minden bizonnyal mar velem lesz a pici babam.A fajdalomtol nem igazan felek,inkabb attol,hogy o nem fog akarani kibujni.Mindig remenykedtem benne,hogy nem fogom tulhordani,hisz csak jobb erzes az,ha tudod,hogy o akar jonni es nem mi eroltetjuk.
2014. ápr. 29. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak kitartást, reméljük nem lesz semmi gond, és szurkolok, hogy még ma, vagy hajnalban meginduljon magától.Megy a drukk, könnyű és probléma mentes szülést kívánok, és utána jó babázást és sok egészséget mindkettőtönek. :)
2014. ápr. 29. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Így ismeretlenül is kívánok nektek könnyű,gyors szülést és legyen minden rendben!!!!!! Háromszor szültem most átéltem egy pillanatra ezeket az izgis várakozásokat:-)) Majd jelezz-jelezzetek itt,hogy mizu veletek!!! Üdv, Andi!
2014. ápr. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!