Ilyen esetben hogyan, mennyit érdemes fizetni?
Van fogadott orvos, szülésznő. Velük nincs gondom, rájuk úgymond szolgáltatóként tekintek, elégedettségi alapon fogok fizetni, fejben meg is van a tól-ig határ.
Viszont egy lehet, hogy az egyik barátnőm dúla minőségben bejönne velem. Mivel kisgyerekei vannak, nem biztos, hogy tud jönni, de megpróbál. Szülésznőként dolgozik, de ahol szülök, nem vezethet szülést, ezért csak amolyan lelki támasz lesz.
Ha összejön, nagyon szívesen adnék neki pénzt, mert tudom, hogy el is férne a családi kasszában a gyerekszám miatt.
Azzal vagyok gondban, hogy fogalmam sincs, ilyenkor mennyit illik, illetve az se biztos, hogy elfogadná - ebben az esetben milyen megoldás van?

Amikor a férjét korrepetáltam, ő is fizetni akart, pénzben - nem gondolom, hogy önmagában a pénzből baj lenne.
De egy játékbolti utalvánnyal, ha esetleg már nem akar több játékot, mert így is túl sok van, nem sokra megy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!