Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen esetben hogyan, mennyit...

Ilyen esetben hogyan, mennyit érdemes fizetni?

Figyelt kérdés

Van fogadott orvos, szülésznő. Velük nincs gondom, rájuk úgymond szolgáltatóként tekintek, elégedettségi alapon fogok fizetni, fejben meg is van a tól-ig határ.

Viszont egy lehet, hogy az egyik barátnőm dúla minőségben bejönne velem. Mivel kisgyerekei vannak, nem biztos, hogy tud jönni, de megpróbál. Szülésznőként dolgozik, de ahol szülök, nem vezethet szülést, ezért csak amolyan lelki támasz lesz.

Ha összejön, nagyon szívesen adnék neki pénzt, mert tudom, hogy el is férne a családi kasszában a gyerekszám miatt.

Azzal vagyok gondban, hogy fogalmam sincs, ilyenkor mennyit illik, illetve az se biztos, hogy elfogadná - ebben az esetben milyen megoldás van?

2014. máj. 4. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Baratnonek eszembe nem jutna penzt adni. Vegyel neki ajandekkosarat, konyvutalvanyt, jatekbolti utalvanyt, de penzt ne jusson eszedbe adni
2014. máj. 4. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Amikor a férjét korrepetáltam, ő is fizetni akart, pénzben - nem gondolom, hogy önmagában a pénzből baj lenne.

De egy játékbolti utalvánnyal, ha esetleg már nem akar több játékot, mert így is túl sok van, nem sokra megy.

2014. máj. 4. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az orvosnak, szülésznőnek mennyit gondoltál. Ha a barátnőd nagyobb segítséget fog jelenteni, mint a szülésznő, akkor neki adnám a szülésznőre szánt összeget, a szülésznőnek meg egy jelképes összeget. A másik, hogy a szülésznőre szánt összeg felét. Viszont ha visszautasítja, akkor ajándékcsomagot vennék neki.
2014. máj. 4. 18:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. máj. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!