A ctg-én milyen értékű egy erős menstruációs fájás?
Szerintem ez nagyon általános kérdés, és elég egyéni is. Nekem pl. van amikor olyan volt a menstruációs fájdalmam, hogy azt hittem vége mindennek és meghalok, csak összegörnyedve feküdtem az ágyon és a fiókig nem tudtam elmenni egy szem gyógyszerért. Ráadásul az volt a durva, hogy nem olyan rövid ideig tartott, hanem folyamatosan és volt mikor csak néztem az órát, hogy jóég, már 32 perce érzem úgy folyamatosan, hogy kiszakad a méhem, azóta nem bírok felkelni, mi lesz velem, most már tényleg meg fogok halni. Máskor meg alig éreztem, hogy megjött.
Szóval sokféle menstruációs görcs van még ugyanannál az embernél is. A fájdalom küszöb is számít.
Ha azért kérded, mert kíváncsi vagy mire számíthatsz, akkor senki nem tud mondani biztosat.
Nem tudhatod milyen lesz. Egyik ismerősömet is azzal ijesztgették, hogy rosszabb a vajúdás, mint a mesi görcs, aztán utólag röhögve mondta, hogy neki megváltás volt a menstruáláshoz képest, mert ő is egyfolytában görcsölt akkor, nem rövid ideig mint szülésnél..
Sógornőm egyszer elvetélt, az nagyon fájt neki, mondta, hogy gondolja ilyesmi lesz a szülés is, aztán addig várta, hogy mikor szenved már majd nagyon, hogy végül mire bementek a kórházba egy órán belül meg volt a baba, pedig első gyerek, ő meg azon csodálkozott, hogy azt várta, hogy mikor lesz már nagyon durva aztán tessék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!