Milyen erős a jósló fájás?
Sokan azt írják itt, hogy menzeszgörcsszerű.
Én amit eddig éreztem, lefelé nyomódott a baba a végbelemnél erős nyomást éreztem, mintha kakilnék, alig bírtam ülni. Aztán volt olyan, hogy az egész méhem fájt, de olyan volt, mintha tépnék ki a belső szerveimet. Ez egyik sem mensi-szerű:). Ez hétvégén volt, azóta semmi. Lehet, hogy egyből erősebb fájásokkal fogok indítani? Lehet ebből valamire következtetni? Bocsi, ha hülye kérdés, de első baba és eddig semmim nem fájt. 38hkm.
Szia!
A jósló, olyan mint amikor látod messziről, hogy jön a vonat, (érzed, hogy elkezd feszülni a hasad) aztán egyre közelebb ér és hallod, hogy elkezdi nyomni a kürtjét, (elkezded érezni a fájást), amikor előtted elhalad, be kell fognod a füled, mert olyan hangos, ( itt a legerősebb a fájás) aztán a vonat elhalad előtted, a kürtjét se nyomja már és már a hangja is elvész. ( A fájás a csúcspontról szépen enyhül és abbamarad, a hasad is elernyed). Azt hiszem ez a hasonlat talán a legjobb. 38 hetes második babás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!