Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Salgótarjánban fogok szülni...

Salgótarjánban fogok szülni eddig hallottam róluk rosszat is jót is! Milyen ott szülni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 11:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor folyik a magzatvíz szülés előtt és esetleg járkálni kéne v.ilyesmi(pl.beöntésre)akkor sem használhatsz bugyit ha végig locsolod a folyosót.Szülés után mikor visszavisznek adnak papírt én amint tudtam az ágyban felhúztam a bugyit a betéttel,de előbb tettem a gátsebre hintőporos(gátsebre) kötszert.Horváth magánorvosként a szülésre rá kb.a 2.-3.napon behívott a vizsgálóba,ott nézte meg a sebet,a méhem és a betéten a vér színét és szagát.

Nadimot dícsérik.

Sógornőm Gyönygyösön szült ott pl.minden nap mosták őket,a gát környékét itt ilyen nem volt.

2008. júl. 27. 16:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászhoz én is Gyöngyösre jártam, de mikor terhes lettem nem akartam olyan messzire menni. Mert ha nincs gond, akkor semmi probléma a távolsággal, de ha teszem azt korábban jön a baba akkor mi van? Vagy hogyha valami gigszer van...nem jutnék el csak tarjánig, ott meg nem ismeri a terhességemet senki. Én ezért döntöttem végül is Tarján mellett. Horváthról végül is jókat hallottam, de nyilván olyan nincs, hogy egy adott emberről mindenki csak jókat mond. Azért le kell szögezni nehéz a választás Tarjánban sajnos, a körülmények sem a legideálisabbak, de túl lehet élni.
2008. júl. 28. 10:21
 23/24 A kérdező kommentje:
Borotválást és beöntést csinálnak? Remélem nem! A csecsemősök kedvesek??
2008. júl. 30. 13:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én mielőtt bementem volna leborotváltattam a férjemmel.A beöntős nő nem volt szimpi.Ha még van elég idő akkor van beöntés,volt már aki azt mondta talán választható?Jobb kérni,mert ha szülés közben préseled ki az kellemetlen és egyáltalán nem higiénikus a babára nézve!

Ha nem vagy leboroválva,akkor a beöntős nő esik neked.

A csecsemősök rendesek.

2008. júl. 31. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!