Salgótarjánban fogok szülni eddig hallottam róluk rosszat is jót is! Milyen ott szülni?
Amikor folyik a magzatvíz szülés előtt és esetleg járkálni kéne v.ilyesmi(pl.beöntésre)akkor sem használhatsz bugyit ha végig locsolod a folyosót.Szülés után mikor visszavisznek adnak papírt én amint tudtam az ágyban felhúztam a bugyit a betéttel,de előbb tettem a gátsebre hintőporos(gátsebre) kötszert.Horváth magánorvosként a szülésre rá kb.a 2.-3.napon behívott a vizsgálóba,ott nézte meg a sebet,a méhem és a betéten a vér színét és szagát.
Nadimot dícsérik.
Sógornőm Gyönygyösön szült ott pl.minden nap mosták őket,a gát környékét itt ilyen nem volt.
Én mielőtt bementem volna leborotváltattam a férjemmel.A beöntős nő nem volt szimpi.Ha még van elég idő akkor van beöntés,volt már aki azt mondta talán választható?Jobb kérni,mert ha szülés közben préseled ki az kellemetlen és egyáltalán nem higiénikus a babára nézve!
Ha nem vagy leboroválva,akkor a beöntős nő esik neked.
A csecsemősök rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!