Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Salgótarjánban fogok szülni...

Salgótarjánban fogok szülni eddig hallottam róluk rosszat is jót is! Milyen ott szülni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 11:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Na én is ettől félek, hogy egy-két embert helyre kell pakolni..ha helyre tudom..De lehet, hogy teljesen alaptalan a félelmünk és nem is olyan vészes a dolog.
2008. júl. 26. 12:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem! A bugyis dologról! Pásztón nem lehetett sem bugyit sem betétet használni,de én mindig csak a vizit idejére vettem le utána végig rajtam volt!:)
2008. júl. 26. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Ekkora marhaságot..már bocsi..pedig én nem is hagyományos bugyira gondoltam hanem arra az egyszerhasználatos hálósra. Abba még szellőzik is az ember lánya. Nem tudom elképzelni egyébként bugyi nélkül hogy lehet létezni. A betétet meg szerintem nyugodtan engedhetnék, nem a középkorban élünk..na de hát ez arégió nem a haladásról híres...
2008. júl. 26. 12:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is nagy marhaság de ez van! A betétet sem engedték csak a vattát! Remélem Tarjánban nem így van!
2008. júl. 26. 12:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Elsö válaszoló vagyok! Persze hogy lehet bugyit használlni! Én vettem hálós bugyit legalább nem kellett mosni! Amugy a szülés után senki nem fog ott vizsgálni meg nézni sem!!!
2008. júl. 26. 13:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam hogy persze hogy lehet betétet használni! Ilyet még nem is hallottam hogy nem lehetne!
2008. júl. 26. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Én a gyógyszertárban akartam venni bugyit meg betétet és az asszisztens kiakadt, mikor elmondtam mire kell...hogy ott nem lehet ilyet használni mit képzelek..ezen meg én borultam ki...de csakazért is vettem máshol gondoltam majd csalok..de ha lehet akkor megnyugodtam.Régen a vatta azért volt divatban, mert hogy azon milyen jól látslzik mennyire vérzik az ember..na meg ugye csak az volt. Vannak kórházak ahol még követik ezt a módszert. Csak hát már ugye haladunk a korral és más igényeik vannak a nőknek is.
2008. júl. 26. 14:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a hálós bugyit a cora-ba vettem! Betétet meg nem kell tenát venni mint ahogy azt olyan sokan mondják , elég az is, amit amúgyís használtál! Én is hallgattam itt sok emberre, meg vettem egy rahedli betétet , tenát... és nemolyanrégen adtam oda vagy 6 csomaggal a barátnőmnek! Bőven elég a normál!!!Az elsö válaszoló vagyok.
2008. júl. 26. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom itt hárman eszmecserézünk.:-) Azért a betétet szerintem embere válogatja, mármint abból a szempontból, hogy mi az elég. Valaki jobban vérzik, valaki kevésbé. Én azt hiszem veszek egy csomag tenát meg egy csomag hagyományosat, és bármelyikért elküldhetek akárkit, hogy vegyen még ha kell.
2008. júl. 26. 20:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az az osztály elég normális és tiszta.Az orvosokról megvan a saját véleményem én eljöttem Horváth főorvostól,10 évig volt az orvosom,szültem is nála,de okom volt rá.Szászról is hallottam rosszat,barátnőm hozzá járt.Az utóbbi tapasztalatok alapján sajnos a következő babámnál már biztos,hogy a Semmelweisre megyek szülni ég és föld a két kórház és a szakorvosok.

Ha itt muszály lenne szülni,akkor ebben a kórházban amúgy Horváth.

2008. júl. 27. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!