Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párotok/férjetek mit szólna...

A párotok/férjetek mit szólna ha programozott császárt kérnétek mert nem akartok szülni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 15:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A maternityn bent van az apuka, neki adjak először. Volt már hasplasztikám es mellplasztikám, a császárt is kibirom.
2014. ápr. 19. 15:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is támogatna. Az első babám faros volt, így császár volt. Annyira csodálatos élmény volt, a felépülésem is nagyon gyors volt, úgyhogy én mondtam is,h legközelebb is így szeretném. Ha meg lenne olyan negatív tapasztalatom, mint Neked, akkor bennem/bennünk fel sem merülne más, mint a császár. Szóval szerintem ez az egész a személyes tapasztalatoktól függ. Sok nőnek van csodálatos szülése, és borzalmas élménye a császárról, nincs arany igazság, ami mindenkire érvényes lenne.
2014. ápr. 19. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Támogatna és nem érdekelném,hol jönne ki a gyereke.Amúgy hüvelyi úton szültem,de nem ítélem el a kérésre császárt sem,semmilyen okból sem.
2014. ápr. 19. 16:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem támogatná ilyen előzmények után
2014. ápr. 19. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom maximálisan mellettem állna,sőt állt is anno..Az első lányunk sürgősségi császárral született,de nem volt rosszabb élmény,mint egy spontán szülés.A párom ugyan úgy ott volt,amikor a lányát kiemelték,mérés-fürdetés után ő kapta meg először,ő hozta be az őrzőbe,ahová engem a műtét után vittek,nagyon jó érzés volt,hogy velem-velünk van.A második terhességemnél már nem is volt kérdés,hogy szintén császár lesz,mivel hasonló nagy paraméterei voltak uh-on a lánykámnak.Szintén benn volt a férjem,ő kapta a kezébe a pici"4330 grammos" csajunkat :-) soha nem szólt egy rossz szót sem azért,amiért nem spontán szültem,szerintem ez engem jobban bántott,mint őt.A lényeg,hogy veled és a picivel minden rendben legyen..és ha ennek ez az ára,hát legyen.Én maximálisan megértem az érveidet!További boldog babavárást,és könnyű szülést!Üdv:Egy szülésznő
2014. ápr. 19. 16:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenben támogat a párom, ilyesmibe pláne támogatna, mivel ez az én testemet érinti. Simán szültem, ott is mindenben mellettem állt.
2014. ápr. 19. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
nálunk fordított eset volt(császár után akartam természetesen szülni,sikerült is:))Nekem annyit mondott,h ez az én döntésem,ő nem szólhat bele,szerintem ha császárt akarok,megkérdezte volna,h miért,de ugyanígy rám bízta volna a döntést.
2014. ápr. 19. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességem sürgősségi császár volt, a fiunk oxigénhiánnyal született, de szerencsére teljesen egészséges mára. Igaz, ennek közel 2 év fejlesztés volt az ára.

Most ismét babát várok és volt pillanat, amikor elgondolkoztam a természetes szülésen, de inkább a tutira megyek. Nem kockáztatok egy túlhordást, egy újabb meconiumos magzatvizet, egy újabb oxigénhiányt.

Ráadásul ezt a babát külföldön fogom szülni, hiszen ott élünk. Itt sokkal lazábbak a terhesgondozásban, itt simán túlhordatják a babát hetekkel úgy, hogy még ctg-t sem néznek, nem, hogy áramlást, vagy magzatvizet, de még a méhszáj állapotát, vagy a lepény állapotát sem ellenőrzik.

Szóval itt biztosan császárt kérek, amit szerencsére megtehetek az első császárom miatt.

2014. ápr. 19. 19:22
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

18-as vagyok, a lényeg lemaradt.

Az első császárnál is a férjem balhézott a dokival, hogy ilyen rossz eredmények mellett (beszűkült ctg, a kisfiamat nem lehetett felébreszteni), miért nem császároz meg és ha valami baa lesz a gyerekünknek, vagy nekem, beperli a kórházat és a dokit is. Erre persze, rögtön vittek a műtőbe és az utolsó pillanatban kivették a kisfiunkat.

Most azt mondta, hogy egyértelmű a császár, mert mégegyszer nem szeretné átélni azt, amit a nagyfiunkkal.

2014. ápr. 19. 19:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első szülésem császár volt: indítás, de elfolyt az előkészítés után a liftben a magzatvíz, így nem kellett burkot repeszteni, tiszta volt. 2 adag oxi folyt le, fél 8-tól, tök zárt voltam, fájásom semmi, összehúzódások szépek voltak, elvileg tágulnom kellett volna. 2kor mondta a dokim, hogy ez császár lesz, nem tágított, nem csinált semmit, a természetre bízta. Mivel minden eredményünk jó volt, még várt 2 órát, mert voltak sürgősebb esetek, 4 kor közölte, hogy a következő én leszek. A világ legboldogabb kismamája voltam. A műtét nagyon jól sikerült, a fiam egészséges, hamar felépültem, tejem is volt/van, a hegem nem látszik. Nem jól feküdt a pocakomban, nem nyomta a fejével a méhszájat, soha nem tágultam volna ki.

Ha lesz tesó, kizárólag császárral, a pozitív élmények miatt. És az elsőből kifolyólag nem hiányzik hegszétválás, betapintás vagy bármi hasonló. És ne vágyom átélni a hüvelyi szülést. Nekem rendben volt minden a dokimban megbízom. A bátyám meghalt, mert nem császározták meg anyumat időben. Ezt a dokim is tudta és megmondta, hogy egy percet sem fog kockáztatni.

2014. ápr. 20. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!