Miért inditja el ha en semmi elojelet nem ereztem?
Figyelt kérdés
Nemtorszagban elek pontosan nem ertettem mindent. Ma be jottem a korhazba egy atlagos kontrollra. Mindent rendben talalt az orvos a ctg parszor volt magas 80-ig ment. 39hetes vagyok. Mehszaj zart, fej fix. Nem ereztem hogy ma szulni fogok. Bent tartott azt mondta ma vagy holnap meg lesz. Kaptam mar egy tablettat es lassan kapom a másikat es megyek megint ctg-re. Ettől erősebb fajasok lesznek tagitanak.2014. ápr. 18. 15:03
1/2 anonim 

válasza:

erre csak az orvos tudna válaszolni hogy miért tartotta fontosnak hogy beinditsa.
2/2 anonim 

válasza:

Lepény és magzatvíz oké? A babával minden remdben? Ezen kívül nincs ötletem. Kérdezz rá, jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!