Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen házi praktikákkal...

Milyen házi praktikákkal lehet beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lépcsőzés

Talán a málnalevél tea (?)

2009. dec. 21. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lépcsőzés,szex :)
2009. dec. 21. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elöttem szólók jól mondták. Azonban, ha nem akar megszületni, akkor nincs az a praktika, amitől beindulna a szülés. Legalábbis nálam semmi nem vált be a javasoltak közül.
2009. dec. 21. 18:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2009. dec. 21. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
bocs, hogy már harmadszor küldöm ugyanazt a választ ugyanarra a kérdésre, de szerintem érdemes türelemmel lenni és az óvatosság kedvéért ne fogadj meg semmilyen házi praktikát, mert a cél előtt elhasalhatsz! Lehet, hogy a lepényed már el van öregedve és ilyenkor már nem jó mesterségesen stimulálni felügyelet nélkül. Én is amikor átléptem a terminuszt, berendeltek a kórházba cici bizdergálásra amit viccesnek tartottam és még jó, hogy nem próbáltam ki itthon, mert nagyon kevés bizdergálás után leesett a baba szívhangja (pedig én semmit nem éreztem ekkor) uh magzati vészhelyzet miatt rögtön beindították a szülést. Ez nem játék! Bízz a dokidban, majd ő adja az utasításokat. Rossz belegondolni, hogy akár meg is halhatott volna a babám a célegyenesben ha nem uralkodok magamon és orgiát csapok az utolsó napokon.
2009. dec. 21. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ilyen kérdés van, miért nem nézelődsz ott?

Én a fürdőre és a szexre esküszöm.

2009. dec. 21. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Málnalevél teáról épp azt hallottam, hogy az késlelteti, mert izomlazító, és ezért nem indulnak a fájások. Én ittam, 5 napot túlhordtam. Már mi is mindent kipróbáltunk. Séta, szex, lépcsőzés, forró fürdő, fűszeres kaja. Végül indították, mert zöld volt a magzatvíz.
2009. dec. 21. 20:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én úgy szoktam ilyen jellegű kérdéseket keresni, hogy beírom a kérdéseket és amikor kiírja a gép a hasonlókat, azokat megnézem.De most elküldte.Nem tudom miért.

Ez a birizgatós dolog egy kicsit szíven ütött, úgyhogy ezt a pár napot már kibírom.

Köszi mégegyszer.

2009. dec. 21. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Légyszi ne próbálj ki semmit felügyelet nélkül könnyen jöhet a baj! Nekem a kórházban a ricinus olajat mondta, hogy azt vett be és végül gyorsan megszült, de nála volt végig a szülésznő ismerőse. Nekem indították a szülést idő előtt és nem volt olyan jó dolog, pedig nagyon türelmetlen voltam már. Az indítás miatt a kisfiam nem tudott gyorsan alkalmazkodni a kinti viszonyokhoz és többszöri légzéskimaradás miatt került az intenzívre. Inkább ne rizikózz, kis türelem gyönyörű rózsát fog teremni, hidd el. Könnyű szülést és sok egészséget!
2009. dec. 22. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Bízd az orvosra, mert általában a babák (szervezeted) jobban tudják, mikor jött el az idő.
2009. dec. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!