Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnok környékén melyik...

Szolnok környékén melyik szülészetet, kórházat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szolnoki lakos vagyok, van még időm a szülésig, de semmiképpen sem szeretnék Szolnokon szülni. Csakis rosszat hallottam a körülményekről. A dokimmal megvagyok elégedve, de ha kell váltok. Mik a tapasztalataitok a szülészetekről ,szülésznőkről?
2014. ápr. 10. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Csakis Mezőtúr, de csak fogadott orvossal lehetséges. Nem tudom hány hetes vagy, de akkor most menj, mert a terhesség elejétől vesznek át szívesen.
2014. ápr. 10. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért nézd meg azt a kórházat. Nem a Hilton,de azt a három napot ki lehet bírni. Vannak olyan kórtermek amihez saját mosdó tartozik,amelyiknek nincs saját mosdója oda azokat teszik,akik azt nem is igénylik.a szülésznők nagyon szimpatikusak,figyelmesek voltak,a csecsemősök is rendesek voltak.
2014. ápr. 10. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mármint a HEtényiben két éve.
2014. ápr. 10. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!