Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A pécsi szülészeti klinikán...

A pécsi szülészeti klinikán melyik orvost ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem, inkább Szigetvárra mentem mindkétszer ;)
2014. márc. 16. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Dr. Tamás Péter.

Dr. Bózsa Szabolcs.

2014. márc. 16. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyiket sem, én is Szigetvárra megyek, akárhogy is de megoldom valahogy. Borzalmas az a hely.
2014. márc. 16. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A szülészettel és ha van fogadott orvosa valakinek, semmi gond. A gyermekágy a gáz és a csecsemősök. De vannak alapítványi szobák, 1 ágyas és 2 ágyas, és van már a terhespatológián apartman is, ahová bárki bemehet.
2014. márc. 16. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyermekágyon kivül a terhespatológia is gáz, volt alkalmam kipróbálni. Nem az elhelyezéssel volt a gondom, meg az összefosott wc-vel, kolis voltam 7 évig. Na de hogy rád se néznek, hogy 9 hetest kevernek össze a 35 hetessel, rendszeresen! Hogy ha nincs fogadott orvosod, akkor koraszülés gyanúval ha bemész, nem kapsz semmit se, mert a tüdőérlelő csak annak jár, aki fizet! 4 nap után találkoztam egy orvossal, aki elrendelte a tüdőérlelőt. Napi 2-3 dokival számolva ez elég rossz arány... Még magnéziumot is csak a nővérke adott sutyiban, mert azt sem írtak elő...
2014. márc. 17. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!