Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Schlenker Éva volt a szülésznő...

Schlenker Éva volt a szülésznőd az Istvánban?

Figyelt kérdés

Ha igen: milyen emberileg és szakmailag?

Mennyit kért a szülésért, ha nincs fix tarifája, mennyit adtál neki?

Az orvosom őt ajánlotta, de friss tapasztalatokat nem találok róla a neten, a régiek pedig nagyon ellentmondásosak :S

Köszönöm szépen, ha segítesz!

2014. ápr. 8. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele tapasztalatom, de altalanossagban annyit hozzafuznek, hogy nincs olyan szuleszno/doki, akirol egyseges velemenyeket olvashatsz. Egyiknek jo, masiknak nem. Olvasd el a velemenyeket, de ne azok alapjan donts :)
2014. ápr. 10. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
ő az az idősebb nő, nem? Ha jól emlékszem ő lett volna, nem jött be... úgyhogy ennyi a véleményem róla
2014. ápr. 10. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még vele, csak kicsit szeretnék előre tájékozódni, hogy mire is számíthatok, ha őt választom.
2014. ápr. 10. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
En a Csuros Erzsikenel szultem egy honapja.ma sem valasztanek mast.ctgre sose kellett varnom.ey a szuleskor is 20perc alatt bent volt vasarnap hajnali 4kor.azert meg kulon imaba foglalom a nevet h sikerult a gatvedelem is pedig majdnem 4kgos volt a kisfiam.:-)
2014. ápr. 10. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is a választ!

Megkérdezhetem mennyit kért?

Köszi :)

2014. ápr. 10. 18:11
 6/8 anonim válasza:

Nekem ő volt tavaly az első babámmal, és most is őt választottam a második szüléshez.

Velem nagyon korrekt volt, szakmailag és emberileg is. Nem az a pátyolgatós típus, kedves, de határozott.

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mást válasszak a második szüléshez.

2014. ápr. 24. 13:58
 7/8 anonim válasza:

Ja, a tarifa...

Úgy tudom, az Istvánban minden szülésznőnek 40 a tarifája...

2014. ápr. 24. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A pátyolgatás nekem nem lényeg, viszont szeretném - amíg a körülmények engedik - tartani és tartatni a szülési tervemet.

Ebben együttműködő a hölgy? :)

2014. ápr. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!