Mennyit kért a szülésért, ha nincs fix tarifája, mennyit adtál neki?
Az orvosom őt ajánlotta, de friss tapasztalatokat nem találok róla a neten, a régiek pedig nagyon ellentmondásosak :S
Köszönöm szépen, ha segítesz!
2014. ápr. 8. 19:42
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs vele tapasztalatom, de altalanossagban annyit hozzafuznek, hogy nincs olyan szuleszno/doki, akirol egyseges velemenyeket olvashatsz. Egyiknek jo, masiknak nem. Olvasd el a velemenyeket, de ne azok alapjan donts :)
2014. ápr. 10. 08:52
2/8 anonim válasza:
ő az az idősebb nő, nem? Ha jól emlékszem ő lett volna, nem jött be... úgyhogy ennyi a véleményem róla
2014. ápr. 10. 08:53
3/8 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még vele, csak kicsit szeretnék előre tájékozódni, hogy mire is számíthatok, ha őt választom.
2014. ápr. 10. 09:07
4/8 anonim válasza:
En a Csuros Erzsikenel szultem egy honapja.ma sem valasztanek mast.ctgre sose kellett varnom.ey a szuleskor is 20perc alatt bent volt vasarnap hajnali 4kor.azert meg kulon imaba foglalom a nevet h sikerult a gatvedelem is pedig majdnem 4kgos volt a kisfiam.:-)
2014. ápr. 10. 17:33
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a választ!
Megkérdezhetem mennyit kért?
Köszi :)
2014. ápr. 10. 18:11
6/8 anonim válasza:
Nekem ő volt tavaly az első babámmal, és most is őt választottam a második szüléshez.
Velem nagyon korrekt volt, szakmailag és emberileg is. Nem az a pátyolgatós típus, kedves, de határozott.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mást válasszak a második szüléshez.
2014. ápr. 24. 13:58
7/8 anonim válasza:
Ja, a tarifa...
Úgy tudom, az Istvánban minden szülésznőnek 40 a tarifája...
2014. ápr. 24. 13:59
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A pátyolgatás nekem nem lényeg, viszont szeretném - amíg a körülmények engedik - tartani és tartatni a szülési tervemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!