Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor ha nincs nálunk...

Mi van akkor ha nincs nálunk a szülésnél az apasági nyilatkozat?

Figyelt kérdés

36hetes vagyok és még nem sikerült elintézni csak jövőhéten lesz rá lehetőségünk.

Mi van ha mondjuk beindul a szülés? Nem kaphatja meg a fiam akkor az apja nevét?

2008. júl. 25. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs nálatok a nyilatkozat, akkor mindenképp a te nevedre írják a babát, sajnos ez a törvény. De remélhetőleg nem jön annyival hamarabb az a kislegény, hogy ez történjen! Amúgy egy félórás procedúra az egész, mi már hónapokkal ezelőtt átestünk rajta, szerintem igyekezzetek ti is, biztos ami biztos.

További szép várandósságot és könnyű szülést kívánok!

2008. júl. 25. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Ha így történne, akkor utólag azért el lehet intézni, hogy az apa a nevére vegye gyermekét. De akkor már -azt hiszem- nem ingyenes és bonyolultabb is.
2008. júl. 25. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi a világon. A kórházban a te nevedre írják, hiszen amúgy azt is be lehetne diktálni, hogy apja neve Brad Pitt :D Utána be kell majd menni az anyakönyvi hivatalba, fél óra alatt megírják az egészet és átírják a nevét, nem egy nagy cucc, nekünk is így volt.
2008. júl. 25. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és ingyenes akkor is.
2008. júl. 25. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2008. júl. 25. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Addig nem anyakonyvezik, ha szolsz, h hozzatok a papirt.

A csuklojara a te neved kerul, de hivatalos papirt nem allitanak ki addig.

2008. júl. 25. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

nekem a szülés előtti nap sikerült megcsináltatnom,másnap jött a baba,37.hétben..ha nincs nálad adnak pár órát,h potold..de sajn ahozz neked is jelen kell lenned,csak az apának nem adják ki

2008. júl. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!