Mit vigyek magammal a kórházba?
Figyelt kérdés
Babaruhát és pelenkát adnak a kórházban, egy ágyas kórteremben leszek.2014. ápr. 6. 11:41
1/5 anonim válasza:
Hálóingek (több) papucs, papucs a zuhanyhoz, törölközők, tena lady, fehérnemű, tisztalkodási szerek, iratok, eldobható bugyik, evőeszközök. Én nem adnám rá a babára a kórházi ruhákat, ezért vinnék neki is és pelust is. Textil pelus, kiskesztyű, takaró.
2/5 A kérdező kommentje:
Legalább a kórházban ne az én pelenkám fogyjon és ne az otthoni ruhája legyen a kicsinek koszos.
2014. ápr. 6. 12:07
3/5 anonim válasza:
Pelenka nem kell, azt én sem vittem, de inkább az otthoni ruha legyen koszos, majd rájössz te is. Evőeszköz, pohár, mamabugyik, tisztálkodószerek, külön törölköző az alfelednek (erre kisebb méretű is megfelel), 2 papucs, zoknik, 3-4 hálóing, wc papír (szerintem a nedves sokkal jobb erre az időre), papírzsepi, zokni, iratok.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nálunk nem is adtam pelenkát. A kórházi ruhákról inkább nem nyilatkoznék. Én nem adnám rá azokat a ruhákat, amiket már előtte ezer kisbaba viselt, ráadásul az otthoni ruháról tudod, hogy Te alaposan kimostad, kivasaltad, ergo jól fertőtlenítve van és azt is tudod, hogy milyen mosószerrel mostad.
5/5 anonim válasza:
Nálunk popsikrémtet is kell vinni. Meg pelust. Ruhát kapott a kicsi. Esetleg ha akarsz vihetsz cumit is,sk helyen ajánlják. Én vinnék kispárnát is.(magamnak természetesen.) Egy kispléd jól jöhet a babának,mert ők tudnak fázni.(nagyobb lányom nagyon fázott idekint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!