Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a külömbségek ha természet...

Mik a külömbségek ha természetessen jönnek a fájások szüléskor, vagy amikor meginditják?

Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 18:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Hétfön inditják a babám ha addig nem történik semmi,és szeretnék pár tapasztalatot olvasni
2008. júl. 24. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
oxitocinal inditják,jobban fogok szenvedni?
2008. júl. 24. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyi a különbség, ha indítják azt márnapokkal előtte tudod, ha magától jön akkor arra nem számítasz.

ezenkívül nem hinném, hogy van különbség, de ezt csak az tudná megmondani, akinek mindkét féle volt.

2008. júl. 24. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első fiamat 41 hét végén oxitocinos infúzióval generált fájásokkal szültem. A fokozatos adagolás mellett előszőr fokozatosan jöttek a fájások. A burokrepesztés után nagyon felerősödtek és akkor már az oxitocin mellett nem volt fájásszünetem. Nagyon erősen jöttek a tolófájások és még nem voltam kitágulva rendesen. Nagyon elfáradtam a folyamatos fájásokkal, begörcsöltek a lábaim combtőtől lábujjuig, igen nehéz szülésem volt. A második szülésem spontán indult fájásokkal, spontán repedt a burok és hihetetlen gyorsan kitágultam, mindössze 4 óra alatt megszületet a babám. Második terhességem alatt medencefenék erősítő tornagyakorlatokat végeztem és a 36 héttől málnalevél teát ittam.
2008. júl. 24. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A természetes fájások valóban akár napokig is eltartanak, jósló fájásokkal. A meginditottnál pedig infúzióval fogják valószinű kezdeni és az olyan lesz először mint a normál természetes fájás,majd gondolom lesz burokrepesztés és akkor onnan már nincs vissza út.

Nekem kedden kezdődtek a jósló fájások és szombaton szültem. Addig hol volt fájás hol meg teljesen elmúlt. Volt hogy azt hittem hogy akkor most jött el az én időm, de aztán hipp-hopp elmúlt minden fájás.

Nem akarlak riogatni de nekem mikor megrepesztették a burkot 2x - 3x erősebbek lettek a fájások és majd a vakolatot kapartam a falról, de mindenféle fájdalomcsillapító és gátmetszés nélkül 3 és fél óra alatt meglett a pici babám. Igaz csak 2880 gramm volt.

Fel a fejjel és ne izgulj, hétfőig még van idő. Igyál málnalevél teát az segit.

Üdv: 3 hetes baba anyukája

2008. júl. 25. 01:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2008. júl. 25. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is indítás volt. Hát mit mondjak, szörnyű volt az egész... Igaz nekem nem infúzióval, hanem egy tágító géllel indították be. Attól kezdve, 2 perces fájásaim voltak 8 órán keresztül, majd burokrepesztés, 1 perces és sokkal erősebb fájások következtek és végül 11 óra vajúdás után megszületett a pici lányom.

Remélem, a következő szülésem spontán indul be.

Könnyű szülést kívánok neked!

Üdv: 2 hónapos baba anyukája

2008. júl. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!