Mik a külömbségek ha természetessen jönnek a fájások szüléskor, vagy amikor meginditják?
Annyi a különbség, ha indítják azt márnapokkal előtte tudod, ha magától jön akkor arra nem számítasz.
ezenkívül nem hinném, hogy van különbség, de ezt csak az tudná megmondani, akinek mindkét féle volt.
Szia!
A természetes fájások valóban akár napokig is eltartanak, jósló fájásokkal. A meginditottnál pedig infúzióval fogják valószinű kezdeni és az olyan lesz először mint a normál természetes fájás,majd gondolom lesz burokrepesztés és akkor onnan már nincs vissza út.
Nekem kedden kezdődtek a jósló fájások és szombaton szültem. Addig hol volt fájás hol meg teljesen elmúlt. Volt hogy azt hittem hogy akkor most jött el az én időm, de aztán hipp-hopp elmúlt minden fájás.
Nem akarlak riogatni de nekem mikor megrepesztették a burkot 2x - 3x erősebbek lettek a fájások és majd a vakolatot kapartam a falról, de mindenféle fájdalomcsillapító és gátmetszés nélkül 3 és fél óra alatt meglett a pici babám. Igaz csak 2880 gramm volt.
Fel a fejjel és ne izgulj, hétfőig még van idő. Igyál málnalevél teát az segit.
Üdv: 3 hetes baba anyukája
Nekem is indítás volt. Hát mit mondjak, szörnyű volt az egész... Igaz nekem nem infúzióval, hanem egy tágító géllel indították be. Attól kezdve, 2 perces fájásaim voltak 8 órán keresztül, majd burokrepesztés, 1 perces és sokkal erősebb fájások következtek és végül 11 óra vajúdás után megszületett a pici lányom.
Remélem, a következő szülésem spontán indul be.
Könnyű szülést kívánok neked!
Üdv: 2 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!