Mennyi idő alatt felejtettétek el a szülés fájdalmait?
Sajnalom, hogy komplikalt es hosszadalmas szulesed volt...
En a fajdalmat nem felejtettem el, szerintem jo ideig nem is fogom, de ez nem zavar.
13 honapos lesz a babam es mar a 32. hetben vagyok a masodik babammal. Tervezettem estem ismet teherbe, amikor hat honapos lett a fiam.
Az en szulesem nem volt hosszadalmas, viszont annal intenzivebb. Bo harom orat vajudtam csak, de harom perces es rettenet eros fajasokkal kezdtem, az utolso masfel oraban 10 mp szunet volt ket fajas kozott. Nem akartak elhinni. Fajdalomcsillapitasra termeszetesen egyaltalan nem volt ido, mert ezek olyan gyorsan tagitottak, hogy az elejen meg nem tudtak edat adni, akkor kezdtem, meg nem voltam kicsit sem nyitva, harom oraval kesobb vizsgaltak ismet, akkor meg mar nem edat adtak, hanem orvosert rohangalt a szuleszno, merthogy kezdodtek a tolofajasok. Gatmetszesem sem volt, sikerult vedelemmel szulni, picit sem repedtem, pedig kozel 4 kg-os lett a fiam. Szules utan fel oraval ugy mozogtam, mintha nem is lettem volna soha terhes (viszont a szoptatassal meggyult a bajom rendesen).
Szoval szerencsesnek mondhatom magam, ettol fuggetlenul a vajudasi ido a gyors es eros fajasok miatt ugyanugy pokoli volt nekem is. Hiaba mondtak sokan, hogy elfelejtem hamar a fajdalmat, en most is jol emlekszem ra. De ettol fuggetlenul tartottuk magunkat az eredeti elkepzeleshez, hogy hamar vallaljuk a 2. babat es fajdalom ide, vagy oda, de ugyanugy kivancsian es pozitiv izgalommal allok a 2. szulesemhez, mint az elsohoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!