Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő alatt felejtettétek...

Mennyi idő alatt felejtettétek el a szülés fájdalmait?

Figyelt kérdés
Tudom sokaknak ez volt életük legcsodálatosabb élménye, de nekem a szülés még orovosilag is elismerten nehéz volt, borzalmasan szenvedtem. Rettegek a szülés gondolatától, pedig szeretném ha lenne a kislányomnak testvére. Elfogom valaha isfelejteni a borzalmakat???
2009. dec. 18. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abszolút orvos-függő. Nekem azonnal elmúlt a fájdalom és már most gondolkodom, hogy a gyermekemnek testvére legyen. (most múlt három hónapos)
2009. dec. 18. 16:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A szülőszobán azt mondtam, h soha többé nem szülök:)

Két nap múlva azt sem bántam volna, ha újra szülni kell, ez tartott pár hónapig, tiszta lázban égtem, h kistesót akarok, mindenki úgy nézett rám, mint egy bolondra, meg is értem amúgy:)

Most 16 hónapos a fiam, és nem tudom elképzelni, h újra szüljek.

Félek a fájdalomtól, de az első hetektől sokkal jobban, egyszerűen nem is hiszem el, h sikerült átvészelnünk....

2009. dec. 18. 16:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
12 órát vajúdtam, valósággal szétszabdaltak, a doki fél órát varrt vissza, de amikor rémtették a manót huss, minden fájdalmam elszállt. A varrás már nem is érdekelt. azt mondtam, hogy" mostmár teljesen mindegy mit csinálnak velem"Annyira nem félek a szüléstől, hogy már holnap újra végigcsinálnám:)
2009. dec. 18. 17:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

30 órát vajúdtam, tervezetten 3 év múlva szültem újra.

Nem csak az első élményen múlik.

2009. dec. 18. 17:44
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező, nincs két ugyanolyan szülés! Ha ennyire rossz volt az első neked sajnos, akkor a következő csak jobb lehet :) Az is lehet hogy nagyon gyors lesz hiszen már bejáratódott! De kérhetsz epidurális érzéstelenítést, vagy bármi mést ami segíthet, kérdezd meg a dokidat! Ezért nem érdemes lemondani a következő babáról! Kívánom hogy sikerüljön feldolgoznod, és jobb emlék legyen a következő! Hiszen megéri, nem?:)

Nekem amúgy közepes nehézségű szülésem volt (szerintem), de amikor a babámra nézek akkor ezerszer is megérte... biztos hogy lesz kistestvére :)

3 hós kislány anyukája

2009. dec. 18. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

6-7 hónap, de sokszor még most is álmodom vele és az kábé rémálom, izzadok, nem tudok visszaaludni.

de már nem emlékszem _annyira_ a fájdalom mértékére, csak a szenvedés végtelen-érzésére. hogy nem tudom, hol a vége.

2009. dec. 18. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én császáros voltam, nem tudom, hogy érdekel-e az én véleményem, de azért leírom.

A műtét másnapján, amikor pokolian szenvedtem, megkérdezte az orvos, hogy vállalnék-e még egy császárt. Én meg azonnal rávágtam, hogy akár most azonnal. Amikor a kisfiamra néztem (és nézek a mai napig) nem érdekel semmilyen fájdalom. Még egy ilyen csodáért bármit elviselnék.

2009. dec. 18. 22:03
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Igaz nekem még csak 1 hónap telt el,de az a helyzet,hogy szülés után közvetlen is és most is azt mondom,hogy soha többé...pedig gyors volt és "annyira" nem szenvedtem sokat...és amúgy szerettem volna egy tesót neki,de egyenlőre azt mondom semmi esetre sem.Mindenki azt mondja,hogy az idő megszépíti az emlékeket...lehet,hogy nálam nem így lesz.

Nem akartalak lelombozni vagy ilyesmi,de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

2009. dec. 18. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülőszobán közvetlen szülés után úgy éreztem nem volt olyan vészes. A baba feletti öröm mellett nagyon büszke voltam magamra, hogy "megcsináltam és túl vagyok rajta!"
2009. dec. 19. 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az első szülésem tökéletes volt:):)

Az hittem a 2. is olyan lesz, hát nem!!Nem voltam felkészülve arra, ami várt rám, szörnyű volt, a mai napig nem tudtam elfelejteni, bár már 19 hónapja történt. Valószínűnek tartom, hogy ha Ő lett volna az első nem vállalkoznék még egy szülésre. Ennek ellenére nem adnám semmi pénzért, Imádom, szeretem Őt, de azt hiszem kétgyermekes anyuka maradok:):)lehet lepontozni, de én így érzem:)

Kedves kérdező! Nincs két egyforma szülés és terhesség sem.Szerintem hozzáállás kérdése, hogy mikor felejted el a rossz tapasztalatot. ( Én is igyekszem nagyon )

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Nektek:)

2009. dec. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!