Utolsó menses szerint 35 hetes lehetek. A baba méretei az orvos szerint picit kisebb. lehetséges, hogy a szülési idő kitolódik? Vagy pici baba fog születni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 12:33
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlen tolódik ki.Azért meg ne bánkódj, hogyha kisebb lesza babuka, hiszen ráér kint megnőni.Nekem nagyobb és már császárral fenyegetnek, mert valszeg nem fog kiférni.....nagyon sajnálnám, hogyha nem tudnék természetesen szülni már már azon gondolkozok, hogy megbeszélem ha lehet indítsa meg...
2/3 anonim válasza:
Nekm a méretek alapján kitolták közel 2 héttel a szülés várható időpontját. nekem is mondták, hogy kisebb a baba. Erre pont betöltöttem a 38. hetet és megszületett a kisfiam, 3100g és 49 cm volt. Ennyit a uh méretekről és a kiírásról. Nyugodj meg lehet, hogy nem pontos a mérés, ha meg kisebb lesz idekint megnől. Boldog babavárást.
3/3 anonim válasza:
szia! Nekem betöltött 39 hetesen azt mondta doki, hogy az uh szerint 34 hetes a baba a súlya kb 2 kg. 1 héttel később a kiírt időpontra indult be a szülés és 2600 gr és 50 cm lett. Én nem hiszek az uh-szerinti méréseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!