Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit választanátok a helyemb...

Ti mit választanátok a helyemben? Epidurál vagy altatás?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és leszállt a pocim, beilleszkedett a babám, 1 ujjnyira nyitva van külső és belső méhszájam is. Doki szerint jövőhéten jön a baba. Első babám császárral született és most simára készülünk. Doki szerint 70% az esély, hogy sikerül. No de a kérdésem: szülés után a doki betapintással fogja ellenőrizni a heget és azt mondta, hogy azt fájdalomcsillapító vagy altatás nélkül nem lehet. Eredetileg nem akartam epidurált kérni, de most vagy azt választom és így végzi a betapintást vagy elaltatnak a lepény megszülése után. Ti mit választanátok? Az altatást azért nem akarom, mert ébren akarok lenni utána és együtt lenni a férjemmel és a kisfiammal egy kis időre. Az epiduráltól meg kissé félek, hogy elnyomja majd a fájásokat és esetleg nem érzem a heget, hogy fájna. Szülésznő, védőnő altatást javasol, doki meg inkább epi, de Ő azt mondta az én gerincem és tiszteletben tartja a döntésem.
2014. márc. 27. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Attól valóban ne félj, hogy az EDA fáj vagy ilyesmi nem érzel semmit. Én nagyon elleneztem szülés előtt, aztán még is kellett kapnom és azóta én a világ egyik legcsodálatosabb dolgának tartom még így is, hogy félig a hasamon ugráltak a dokik, hogy jöjjön ki a babóca.
2014. márc. 27. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
KorA mi kórházunkban a betapintashoz épp csak egy picit altatjak az anyát és utána már ebredztik is és hozzák a babát. Mikor csaszarra vártam mellettem épp egy ilyen szülés történt,az altatashoz nem is vitték az anyát a mutobe.és pár perc az egész. Kérdezz ra h hány percig tart bármelyik is és mikor kapod meg a kicsit. Csongrád megyében szultem
2014. márc. 28. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!