Milyen jellegű fájdalmat éreztetek vajúdásnál?
Olyan, mint a menstruációs görcsök, csak jóval erősebb?
Vagy teljesen más érzés volt? Mihez lehet hasonlítani?
Szeretném tudni, hogy kb mire számítsak. :)
1 hónapos 'friss' élményeim vannak. Oxit kaptam, mert fájásgyenge voltam. Hát kegyetlen. Volt olyan, hogy csak az alhasam fájt. Az még elvislehetőbb volt. Volt, amikor bekombózta ezt egy remek derékfájdalommal. Viszont rá tudtam készülni, mert ctgre voltam kötve végig, így 'láttam', hogy mikor jön a fájás.
Egyébként, hiába mondjuk, hogy mihez hasonlít, nem tudsz rá felkészülni. Ilyet még soha nem éreztél, és más helyzetben nem is fogsz. Arra is készülj fel, hogy rettentően fáj, viszont (ahogy előttem írták) pozitívan fogd fel. Úgy állj hozzá, hogy minden fájással egyre közelebb van a pillanat, hogy meglásd a babád.
Ja, és szerintem a tolófájás már semmi a többihez képest.
Szzia!
Nekem nem volt soha fajdalmas a menstruàciom,a szülési fàjàsokkor az alhasamban középen,illetve a derekamban egyszerre ereztem a g9örcsöt,a vajudas elején lassan jött,fokozódott,es fokozatosan is mult el..a végen mar sokkal durvabban,gyorsabban,erosebben keozeld el ugyanezt,nekem mar szünet sem volt közte..kõzel két napig vajudtam a lànyommal,az utolsó kb 5 óraban önkívületi allapotban voltam. Erre nem lehet felkészülni,de ên is hozzateszem hogy amint kibujik a csöppség MINDENT elfelejtesz!minden fajdalom,gyötrelem szenvedès elmulik abban a pillanatban.
Üdv: egy 3 napos tündérbabó anyukája:)
Ja,a tolofajas tenyleg kakilás,a szuleszno is es az orvos is azt mondta ko kretan h kakiljak,mert akkor nyomok jól,megvaltas volt a vajudashoz képest,komolyan. 40 perc volt,es abszolut kibirhato. Lehet azert mert tudtam hogy onnan mar nincs sok:)
14es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!