Gátvarrásnál csak az fáj, amikor a tűt szúrják, vagy amikor a cérnát is húzogatják?
hidd el nem fog érdekelni mikor már oda kerül a sor. Nekem amúgy nem fájt, elérzéstelenítik. Viszont nekem sokat varrtak belül és ott nem érzéstelenítenek mondván hogy ott nincsenek érzőidegek. na ott konkrétan éreztem mikor a tűt belémszúrták. És azt mondták hogy nem igaz hogy fáj.... hát
A fenekedet a fájásokkor kell az ágyhoz szorítani ami konkrétan lehetetlen volt számomra :)
Hát nehéz lenne megmondani, de gondolom inkább a szúrás fáj. Nekem nagyon fájt, inkább megszültem volna még egyszer a lányomat, mint az a fél óra :(
Nyilván, ha nem ficánkol az ember, akkor jobban halad, nekem is mondogatta közben a doki, hogy engedjem el magam, de hát mégis hogy :(
Vágtak is, és kívül belül repedtem is, szóval jó móka volt. Nekem többen mondták még szülés előtt, hogy ez a szülés legrosszabb része, de nem hittem neki...most már osztom a véleményüket :( A fájdalom gondolom egyébként vajúdásnál nagyobb, csak a más tudatállapot és hormonok miatt mégis másmilyen. Szóval ki lehet azért bírni :)
De sokan vannak, akik azt mondják nekik nem fájt, reménykedj, hogy közéjük tartozol majd. Nem tudom mitől függ, engem is próbáltak érzésteleníteni hozzá, mégsem sikerült...
Hát a vajúdás, sőt a kitolás hidd el 100-szor fájdalmasabb :) aranyos, hogy pont a gátvarrástól félsz :)
Szúrást érezni fogsz, többet is, hiszen lesz néhány öltés biztos, de olvastam, hogy van aki nem reped egyáltalán, amúgy nem fájdalmasnak mondanám, inkább csak szimplán szurkálós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!