Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért érdemes szülésznőt...

Miért érdemes szülésznőt fogadni? Mire tanít meg szülés előtt, ami magatoktól nem ment volna?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy érdemes-e felfogadnom szülésznőt. Számomra nem sokat jelent, hogy ott lenne valaki akit már "ismerek", mivel nem vagyok egy könnyen barátkozó típus és a szülésig úgysem találkoznánk sokszor. A férjemet szeretném, ha bent lenne, de ezt a körülmènyek majd adják. Szóval nektek mennyire volt hasznos a fogadott szülésznő? Mit tanított? Légzés, pozíció, ilyesmi? Érdemes?
2014. márc. 20. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tanítani nem tanított, de számomra iszonyatosan hasznos volt. A 36. héten fogadtuk meg, ő intézett minden nst-t, sosem kellett várnom, ő adott homeopátiás szereket, őt hívtam, amikor gyanús volt, hogy szülök. Ott várt amikor beértem, végig velem volt, tartotta bennem a lelket, biztatott amikor kellett, mondta hogyan lélegezzek. Intézte nekem a külön szobát. Nekem mondjuk sokat jelentett, hogy ismerős ember volt mellettem, nem egy vadidegen, akiről fogalmam sincs milyen stílusú. Velem ott volt a férjem, de a szülésznő számomra hatalmas segítség volt, megért 25.000. forintot.
2014. márc. 20. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tanított semmit, viszont végig hozzá jártam a vérvételekre, NST-re, bármikor hívhattam, akárcsak az orvosomat. Szülésnél végig velem volt, akárcsak a férjem, és rengeteget segített. Nem tudom milyen lett volna, ha ügyeletesnél szülök, mert nekem két gyermekemet Ő segítette a világra, a harmadikat csak azért nem, mert császárral született. Összefoglalva nekem nagyon jól esett a figyelme, és a törődése.
2014. márc. 20. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Nekem is Ő intézte a felvételt, a külön szobát, és minden egyebet.
2014. márc. 20. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem tanított semmit, de nagyon nagy biztonságérzetet adott, hogy van valaki, akit hívhatok, ha kérdésem van (szülés előtt), és végig velem volt a szülésnél. A férjem is ott volt, de hát neki nincs sok rutinja, a szülésznő meg azért mégiscsak tudott minden kérdésre válaszolni...stb.

Szerintem nagyon hasznos volt.

2014. márc. 21. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!