Mi számít orvos fogadásnak?

persze. csupa jószívűségből nem igen mennek be vizsgálni és szülést levezetni a szabadnapjukon.
vagy az ügyeletesnél szülsz, ahhoz mész viszgálatra aki van, vagy fizetsz, és akkor bármikor hívhatod

Nekem a doki megkérdezte, hogy szülünk-e együtt, mondtam igen és akkor el is mondta az anyagiakat. Előtte is hozzá jártam amúgy, így nála is szerettem volna szülni. Szóval nálunk ez volt a menete. De szerintem ha normális a doki és megmondod, hogy nem tudsz annyit adni de tudsz valamennyit akkor biztos nem küld el a fenébe.
Ha belegondolsz így elvileg tuti be megy mikor szülsz, ő lesz ott, ez pedig lehet akár éjjel, ünnepnap hétvége stb. ezt azért illik honorálni, bár tény eléggé elszálltak az árakkal...... ja és megkaptam a számát, így bármikor felhívhattam kérdezni, néha szükség is volt rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!