Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi számít orvos fogadásnak?

Mi számít orvos fogadásnak?

Figyelt kérdés
Mivel az első babánkat várom, ezért semmi tapasztalatom nincs az ilyen dolgokról! Sajnos az anyagi helyzetem nem engedi a magán dokit! Eddig is sztk.-s rendelésre jártam nődokihoz és lehet szerencsém volt de egy tündéri dokihoz jártam és bár műtött is, soha nem várta el a pénzt és az utána következő jó eredményemnek is szívből örült! Sajnos Ő már nincs a városunkban stb. ezért az itteni másik dokihoz mentem amikor kiderült a terhességem! Hááát ott jött a negatív példa, viszont Őt pénzért se lehet jobb kedvre deríteni, mert már nem vállal szülést! Aztán az egyik Uh.-on egy másik doki volt, aki szintén nagyon kedves volt! A kérdés lényege hogy ha felajánlja hogy bejön vizsgálatra holott nem dolgozna és én elfogadom, felhívom akkor az azt jelenti hogy megfogadtam???
2014. márc. 18. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:

persze. csupa jószívűségből nem igen mennek be vizsgálni és szülést levezetni a szabadnapjukon.

vagy az ügyeletesnél szülsz, ahhoz mész viszgálatra aki van, vagy fizetsz, és akkor bármikor hívhatod

2014. márc. 18. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van. Nyilván ez magától értetődő, hogy plusz szolgáltatásért fizetni kell.
2014. márc. 18. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Én is erre gondoltam! De amúgy a kórházban vizsgált a norm. rendelés után, nem maszek rendelőben.És volt még rajtam kívül 2kismama is. Most is adott az asszisztens időpontot,és mondta a doki hogy szívesen bejön csörögjek rá! Azt mondják nála nem kell vizsgálatonként fizetni hanem majd a végén! Ezt meg lehet beszélni valahol a dokival hogy mennyi stb.?? Bocsi de nem tudom hogy működik!
2014. márc. 18. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a doki megkérdezte, hogy szülünk-e együtt, mondtam igen és akkor el is mondta az anyagiakat. Előtte is hozzá jártam amúgy, így nála is szerettem volna szülni. Szóval nálunk ez volt a menete. De szerintem ha normális a doki és megmondod, hogy nem tudsz annyit adni de tudsz valamennyit akkor biztos nem küld el a fenébe.

Ha belegondolsz így elvileg tuti be megy mikor szülsz, ő lesz ott, ez pedig lehet akár éjjel, ünnepnap hétvége stb. ezt azért illik honorálni, bár tény eléggé elszálltak az árakkal...... ja és megkaptam a számát, így bármikor felhívhattam kérdezni, néha szükség is volt rá.

2014. márc. 22. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az már felfogadásnak számított, hogy megkérdeztem, hogy ha valami gond van, hívhatom-e munkaidőn kívül is.
2014. márc. 22. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!