Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mi az igazság? Valakitől...

Most mi az igazság? Valakitől azt hallom, hogy csak azt szabad használni a picinek popsikrém stb amit a doki felír. Mástól azt, hogy ő más fajtát használ.

Figyelt kérdés
Most mit csináljak?Vegyek másfajtát?Csak úgy tudom,hogy receptre írják ki,és mi van akkor ha nem lesz receptem ha a kicsi megszületik?Akkor mit vigyek be a kórházba?
2009. dec. 15. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem a védőnőm azt mondta hogy a sudocrem és a bepanten nagyon hámosít, vigyázni kell a kislány babák puncija környékén.

Tapasztalatot még nem tudok, jövőhéten fogok szülni, de én azt fogom használni egyenlőre amit a doktornő felírt.

2009. dec. 16. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem a gyógyszertári hámosította a fiam popsiját de nagyon rondán kopott a bőre tőle, ott áll a szekrényben 2 egész doboz, egyet kidobtam...

Ha tudom, hogy ilyen rossz, nem váltjuk ki a receptet.

A Sudokrémnél nincs jobb vagy még a Nívea. A sudokrém 2 nap alatt helyrehozta a bőrét.

2009. dec. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!