Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sudocream popsikenőcsnek is...

A Sudocream popsikenőcsnek is van hormontartalma vagy csak a Neogranormonnak? Ha a Sudocream-et használom napi szinten, lehet baja a picinek? Milyen popsikrém van még amit kipirosodott bőrre jó és nap szinten lehet használni?

Figyelt kérdés
Naponta 7-8 szor teszem tisztába a kisfiamat, nincs szájpenésze és mégis kipirosodik neki folyamatosan a kis popója.
2008. dec. 3. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia a hagyományos kenőcs amit az orvos felír, tökéletesen megfelel.

sőt nem is kell mindig bekenni, hagy legyen egy kicsit szárazon.

A sudocremről annyit tudok, hogy az én gyerekeimnek elkezdett tőle hámlani a bőre. A neogranormont nem ismerem, de van a Niveának egy pelenkakiütésre kenőcse, kb 8-900 Ft, attól függ hol veszed, az sokáig elég, és nagyon jó.

2 gyerekes anyuka

2008. dec. 3. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam, hogy hormontartalma lenne, de ettől még persze lehet. Mi csak Sudocremet használunk, naponta 5-6-szor, már jó pár hónapja, nagyon kevés kell belőle, és szép a bőre a popsiján. A gyógyszertári nekem nem volt szimpatikus.
2008. dec. 3. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gyógyszertárit használjuk, vagy ha nagyon piros bekenem bephanten kenőccsel 2-3X és elmúlik teljesen.
2008. dec. 3. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Az orvos által felírtat használd, azzal nem lesz gondod. Az én lányom már elmúlt 4 hónapos, de még mindig azt használjuk. Soha nem volt gondunk popsi kipirosodással.

Nem is kell egyébként olyan gyakran kenni, elég naponta 1-2-szer. Én reggel az első tiszába tevésnél szoktam, meg este fürdés után az utólsónál. Éjjel ugyanis nem cserélek pelust.

A pelenka minősége se mindegy. Ha igazán jó fajtát használsz, ami nem neged vissza semmit, az is segíthet a kipirosodás elkerülésében. nekünk a Huggies vált be leginkább, de mindenkinek más jó, kísérletezz!

2008. dec. 3. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én első perctől a Sudocreamet használom minden tisztábatételnél és nagyon szép a feneke, még egyszer sem volt piros.
2008. dec. 3. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Védőnő javaslatára első perctől a sudocremet használjuk. Fél éves elmúlt a lányom és még a doboz 2/3-a megvan. Szerintem nagyon jó.
2008. dec. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!