A Sudocream popsikenőcsnek is van hormontartalma vagy csak a Neogranormonnak? Ha a Sudocream-et használom napi szinten, lehet baja a picinek? Milyen popsikrém van még amit kipirosodott bőrre jó és nap szinten lehet használni?
szia a hagyományos kenőcs amit az orvos felír, tökéletesen megfelel.
sőt nem is kell mindig bekenni, hagy legyen egy kicsit szárazon.
A sudocremről annyit tudok, hogy az én gyerekeimnek elkezdett tőle hámlani a bőre. A neogranormont nem ismerem, de van a Niveának egy pelenkakiütésre kenőcse, kb 8-900 Ft, attól függ hol veszed, az sokáig elég, és nagyon jó.
2 gyerekes anyuka
Szia! Az orvos által felírtat használd, azzal nem lesz gondod. Az én lányom már elmúlt 4 hónapos, de még mindig azt használjuk. Soha nem volt gondunk popsi kipirosodással.
Nem is kell egyébként olyan gyakran kenni, elég naponta 1-2-szer. Én reggel az első tiszába tevésnél szoktam, meg este fürdés után az utólsónál. Éjjel ugyanis nem cserélek pelust.
A pelenka minősége se mindegy. Ha igazán jó fajtát használsz, ami nem neged vissza semmit, az is segíthet a kipirosodás elkerülésében. nekünk a Huggies vált be leginkább, de mindenkinek más jó, kísérletezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!