Írna olyan aki szült már, lehet hülyeség de hasonló érzés lehet a szülés?
Két szülés után azt mondom, van különbség természetes és természetellenes fájdalom között. A szülés, vajúdás fájdalmai az első kategóriába tartoznak, ezért én nem félek egy majdani szüléstől sem, noha fáj valóban, nekem úgy fájt, mint a menstruációs görcs, sokszorosan. De a gátmetszés, varrás sokkal rosszabb volt. Rövid, de természetellenes érzés. Ezektől félek előre...
A vajúdásban tényleg jó az is, hogy van idő pihenni a fájások között, s az első néhány óra csak kellemetlen, nem nevezném fájdalmasnak. Mindkét alkalommal 1 óra volt az igazi kínlódás, amikor hánynom kellett, de nem ment mégsem, s azt hörögtem, nem bírom tovább, de ha belegondolsz, ez 1 óra alatt 12 fájás...:) Nagyon hamar lemegy! Mindkettőt fájdalomcsillapító nélkül szültem, tehát ilyen szinten nem volt vészes. Bármikor újra csinálnám (kivéve a metszést-varrást) :-(
Háromszor szültem, egyszer érzéstelenítéssel, kétszer nélküle. Nagyon fájt, de kibírható, én a vesefájdalmakat rosszabbul viseltem:)
Ja, és minap nyüszítettem a fájdalomtól, mikor görcs állt a vádlimba hosszú percekre:)
Fájt rettenetesen,de amikor a mellkasomra tették egy másodperc alatt elmúlt minden fájdalom :) akkor örökkévalóságnak tűnt,utólag pár percnek!
Remélem hamar túl leszel rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!