Szülés után 4 héttel az egyik varratom duzzadt és genny ürült belőle. Volt valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 19:55
1/3 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyenem,de a férjemet műtötték és a hasán volt egy heg,na neki váladékozott így,el kell menni vele orvoshoz minnél elöbb mert ez nem normális reakció,de amúgy nem szedték még ki a varratot?Nekem mondjuk császárom volt de 1hét múlva szedték ki.
2/3 anonim válasza:
Valszeg kisipolyozott, dokihoz kell menni vele.
3/3 anonim válasza:
Szerintem begyulladt..menj el vele orvoshoz,vagy próbáld meg kamilla teával borogatni..a patikában tudsz venni kamillát,az jó minden ilyen gyulladásra.Meg kamillás hintőport is megpróbálhatod,az is gyulladáscsökkentő meg bőrnyugtató hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!