Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 4 héttel az egyik...

Szülés után 4 héttel az egyik varratom duzzadt és genny ürült belőle. Volt valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyenem,de a férjemet műtötték és a hasán volt egy heg,na neki váladékozott így,el kell menni vele orvoshoz minnél elöbb mert ez nem normális reakció,de amúgy nem szedték még ki a varratot?Nekem mondjuk császárom volt de 1hét múlva szedték ki.
2013. ápr. 21. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Valszeg kisipolyozott, dokihoz kell menni vele.
2013. ápr. 21. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem begyulladt..menj el vele orvoshoz,vagy próbáld meg kamilla teával borogatni..a patikában tudsz venni kamillát,az jó minden ilyen gyulladásra.Meg kamillás hintőport is megpróbálhatod,az is gyulladáscsökkentő meg bőrnyugtató hatású.
2013. ápr. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!