Pécsen az édesanyák uti szülészeten a gyermekágyi osztályon éjszakára hol vannak a babák, velünk egy szobában vagy külön alszanak?
Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 09:37
1/4 anonim válasza:
Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában ő már szült ott, és azt mondta,hogy vele lehetett a baba, de ő éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,más kivitte a gyereket hogy ne zava a többit?
2008. júl. 23. 09:55
3/4 anonim válasza:
Szia! Én 6 hete szültem ott és a babák az anyukákkal egy szobában vannak.A rooming in ellátásnak köszönhetően teljes mértékben te látod el a babádat éjjel, nappal. Reggelente kell csak 1-2 órára beadni őket a "közösbe", mert akkor vizitel a gyermekorvos. Persze ha nem vagy jól és úgy érzed , nem tudod ellátni a picit, akkor lehetőséged ven éjszakára beadni. (de attól ne sok jót várj....akkor egész éjjel sírni fog,mert nem nagyon foglalkoznak vele) Nálunk senki nem vitte ki a babáját éjjel és senki sem neheztelt, ha valaki babája végigsírta az éjszakát....
4/4 A kérdező kommentje:
nekem van egy ismerősőm aki tavaj szült azt mondta hogy éjelre ki vitték a babákat
2008. júl. 23. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!