Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sterilizálás terén mik a...

Sterilizálás terén mik a mostani szabályok?

Figyelt kérdés

30éves vagyok,van 2 gyerkőcöm,és májusban várjuk a 3. születését.

2 vetélés és munkám miatt vesz terhes voltam ill vagyok a 3.al is..

Most császárnál szeretném magam elköttetni..

Még nem beszéltem a dokimmal ez ügyben..

Mik a kritériumok???kell e fizetni érte??és ha igen kb mennyit??

(az első 2 gyerkőcöm császáros volt, 4500gramm és 4200gramm,és most is császár lesz)

2014. márc. 13. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. márc. 13. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
A 10. vagyok.Hopp,ezek szerint változott.Ám márc. 15.-e előtt így ment....
2014. márc. 14. 08:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor ezek szerint kérhetem,és ingyenes is lesz.

:-)

2014. márc. 14. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Ėn januárban szültem, császár lett így megcsináltattam, de semmi k3rvėnyt nem kellett benyújtanom. Műtėt előtt a többi beleegyezővel aláíratták hogy sterilizálnak ės kėsz. Mondjuk a dokimmal megbeszėltem ha császármetszės lesz valami okból kifolyólag akkor szeretnėm leköttetni magam.
2014. márc. 15. 15:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál,és megkérdeztem..MIvel 3 .gyerkőc és mind császár..ilyenkor fel szokták ajánlani autómatikusan..azt mondta semmi teendő nincsen ő kitölti a papírokat hogy szeretném..majd aláírom,és ennyi megcsinálja egy kalap alatt a császárnál..Amúgy azt mondta 80-100ezer lenne ha nem a 3.gyerek lenne és úgy kérném..
2014. ápr. 21. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha császár-és fogadott dokid van-akkor ha nem vagy túl fiatal mindegy,hanyadik baba megcsinálja.Az én dokim is mondta,már a 2.-nál,hogy h valami oknál fogva császár,és szeretném,akkor "nyisszant" egyet odabent...
2014. ápr. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!