Ha valaki terhessege alatt mondogatja "bebeszeli" maganak, hogy gyors es konnyu szulese lesz, az igy is lesz?
Ha valaki "bebeszéli" magának,akkor nem működik a dolog. :(
Viszont ha hisz benne... :) Nekem bejött!!! :)
Én bebeszéltem magamnak és el is hittem, egyszerűen úgy voltam vele, hogy így lesz! Annyira elhittem, hogy szinte minden úgy zajlott le, ahogy az elejétől fogva készültem rá!
Könnyű és gyors szülésem volt, és teljesen komolyan mondom, hogy fájni is alig fájt! Nem kaptam se oxitocint nem volt gátmetszés.. minden jól alakult.
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! :)
Nos leirom roviden, miert is kerdeztem ezt. En mar szultem 2 babat, hosszu nehez szuleseim voltak. Elsonel 17 orat vajudtam, nagyon nehezen tagultan, a masodik rovidebb volt valamennyivel.
Bevallom egyaltalan nem feltem az elsonel, mivel ismeretlen volt meg szamomra az a fajdalom, inkabb csak izgatott voltam, vartam a nagy napot es amikor hajnali 1kor elfolyt a magzatvizem, annyira boldog voktam...szoval egy kicsit sem feltem. Ennek ellenere nagyon megszenvedtem kisbabam vilagrajovetelet.
Most egy kozeli ismerosom varandos az elso babajukkal. O azt vallja, ha ugymond bebeszeli maganak, hogy konnyu, gyors szulese lesz, akkor igy is lesz. Nem akarok vele vitaba szallni, de szamomra ez teljesen elkepzelhetetlen. Arrol hallottam, hogy be lehet vonzani a jo es rossz dolgokat, gondolom o ebbol indul ki, de nekem annyira hihetetlen.
Szoval kivancsi voltam/vagyok kinek mi a velemenye errol. Ugy latom, nemcsak en gondolom igy a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!