Más is volt már így? Többi lent

én 40+6 napon szültem, már éppen indítani akarták, mikor elfolyt a víz. Semmi előjele nem volt egyébként. Sem egy fájás, se semmi.
Nekem is azt mondták, hogy jó nagy baba lesz, erre megszületett a teljesen átlagos súlyú babám :)
Ugyan császár lett a vége, de nem ezért, hanem mert nem tágultam sehogy sem, pedig sokáig próbálkoztunk. De csak túlhordás miatt még nem lesz császár, sem azért, mert nagy a baba (a barátnőm nagyon kicsi és nagyon vékony, ő természetes úton szülte meg a majd' 4,5 kilós babáját)
Engem nem viselt meg, hogy túlhordtam, pedig vártam már, hogy szüljek. úgyhogy erre nem tudok sajnos mit mondani, de hát van még ideje, hogy megszülessen :)

Ugyan ez a szitu velünk is annyi különbsèggel, hogy nekem van egy 5 évesem és egy 21 hós fiam. Mi is ma töltöttük a 39 hetet. Bele vagyok betegedve, hogy a fiúk min 1 héttel hamarabb beindúltak, ez a kiscsaj meg nem óhajt kibújni. Azért is lenne jó ha hamarabb jönne mert a fiaim is 3500g és 3850g súllyal jöttek a világra. És azt mondják, hogy bár nem szabály de egyre nagyobb súlyú babák jöhetnek . A 162 cm-mel nem tudom mi lesz a vége, de már most indulnék ha lehetne. Már praktikáztam, de úgy biízom a frontokban is.
Könnyű szülést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!