Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is volt már így? Többi lent

Más is volt már így? Többi lent

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok hogy még mindig nem szültem meg,ma töltöttem a 39 hetet.Körülöttem már szinte minden ismerősöm idő előtt megszűlt én meg csak irigykedek hogy ők már túl vannak rajta és kezükbe foghatják a picit.Mostanába már a kedvem is rossz emiatt,félek nehogy túl hordjam,így is azt mondták nagy baba lesz,nem akarom hogy császár legyen belőle.Ha túl hordom milyen okok miatt császározhatnak meg?Nagyon nem szeretném ha császár lenne belőle.Mással is volt már ilyen hogy ennyire megviselte az hogy a pici nem akar megszületni vagy csak én vagyok ilyen?
2014. márc. 10. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:

én 40+6 napon szültem, már éppen indítani akarták, mikor elfolyt a víz. Semmi előjele nem volt egyébként. Sem egy fájás, se semmi.

Nekem is azt mondták, hogy jó nagy baba lesz, erre megszületett a teljesen átlagos súlyú babám :)

Ugyan császár lett a vége, de nem ezért, hanem mert nem tágultam sehogy sem, pedig sokáig próbálkoztunk. De csak túlhordás miatt még nem lesz császár, sem azért, mert nagy a baba (a barátnőm nagyon kicsi és nagyon vékony, ő természetes úton szülte meg a majd' 4,5 kilós babáját)

Engem nem viselt meg, hogy túlhordtam, pedig vártam már, hogy szüljek. úgyhogy erre nem tudok sajnos mit mondani, de hát van még ideje, hogy megszülessen :)

2014. márc. 10. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan voltam. 39. hetet betöltöttem, semmi jele nem volt a szülésnek, de 4 másik ismerősöm is pár nap eltéréssel volt kiírva, és ők sem szültek. Aztán egyik este megindítottam a sort. Ripsz-ropsz megszületett a fiam, magzatvízelfolyástól számítva 6 óra, első fájástól számítva 3 óra alatt. Aztán minden nap megszült egy ismerősöm, mint az orgonasípok, olyanok lettek a gyerekek. :-) Ne aggódj, ki fog bújni a baba. Nekem is nagy babát jósoltak, 35 hetesen 2900 grammra saccolták, ráadásul azt mondták, hogy hosszú is lesz, a combcsontból meg fejméretből ítélve, így féltem is, mert azt mondták, hogy heti 250 grammot hízhatnak még ilyenkor, egyedül az orvosom nyugtatott, hogy tévedhet az uh becslés (nem ő csinálta az uh-t) a végén 39+3 naposan 3100 grammal és 49 cm-vel született.
2014. márc. 10. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a szitu velünk is annyi különbsèggel, hogy nekem van egy 5 évesem és egy 21 hós fiam. Mi is ma töltöttük a 39 hetet. Bele vagyok betegedve, hogy a fiúk min 1 héttel hamarabb beindúltak, ez a kiscsaj meg nem óhajt kibújni. Azért is lenne jó ha hamarabb jönne mert a fiaim is 3500g és 3850g súllyal jöttek a világra. És azt mondják, hogy bár nem szabály de egyre nagyobb súlyú babák jöhetnek . A 162 cm-mel nem tudom mi lesz a vége, de már most indulnék ha lehetne. Már praktikáztam, de úgy biízom a frontokban is.

Könnyű szülést!

2014. márc. 10. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!