Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki vagyok borulva, ti mit...

Ki vagyok borulva, ti mit csináltatok?

Figyelt kérdés
A testem rettenetesen néz ki, a hasam lóg, a bőrömnek annyi, több rajtam a csík, mint a sima felület és élénkvörös, a hajam hullik és borzalmasan néz ki, van rajtam 15kg és hulla vagyok egész nap. Nem tudom, hogy szedjem össze magam, nagyon szomorú vagyok.
2014. márc. 7. 11:49
 1/9 A kérdező kommentje:
jah, 3 hónapja szültem, azért ez a kategória...
2014. márc. 7. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Fordulj pszichológushoz.
2014. márc. 7. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A hajhullás el fog múlni, természetes, hogy ilyenkor hullik. A plusz kilókat pedig le lehet adni. Én szoptatás után elkezdtem intenzíven sportolni (már amennyit tudtam a babától). Mondjuk mi sokat vártunk a babára, és az elsőt elvesztettem, szóval nekem ehhez képest bármi jobb volt, én mindig erre gondoltam amikor ki voltam borulva, hogy mennyivel rosszabb volt, amikor ő még nem volt.
2014. márc. 7. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is hullott a hajam, méghozzá foltban, kb 4-5 hónap után elkezdett visszanőni. a súlyfelesleget még szép fokozatosan leadhatod, azért nem évek teltek el, csak néhány hónap. a bőröd pirossága is enyhülni fog a csíkoknál, de a csíkok is halványodhatnak, de azok megmaradnak. ne keseredj el, minden más még rengeteget alakulhat a későbbiekben
2014. márc. 7. 12:10
 5/9 ZsZs27 ***** válasza:
Esetleg nézesd meg a pajzsmirigy hormont a szervezetedben. Szülés után szokott rendetlenkedni. Én is úgy jártam. Ha az orvosom nem mondja, sose tudom meg, utána mondtam anyunak is, és mikor ő is megnézette, kiderült szintén baj van vele neki is. Valószínüleg ezért nem tudott szülés után lefogyni, és neki is nagyon hullott a haja. Ezek is hozzá tartoznak a tünetekhez, de mivel nehéz őket felismerni nem nagyon szokták ellenőrizni.
2014. márc. 7. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
A lógó has sokat javulhat idővel, kenegesd valamivel és csinálj hasizomgyakorlatokat. Egyébként nekem kb 1 év kellett mire mindenféle gyakorlat nélkül olyan volt mint terhesség előtt (kivéve amikor ültem, ott akkor is hurkásodott amikor már vékony voltam). A 15 kg nem tragikus, szoptatás alatt vagy után simán le tudsz fogyni, ha így el vagy keseredve az alakod miatt akkor biztos menni is fog. A csíkokhoz nem tudok hozzászólni, azokat megúsztam. Ja a hajhullás hormonális, hamarosan elmúlik, és olyan lesz mint terhesség előtt. Az enyém is szörnyen hullott pár hónapig, azt hittem megkopaszodok :)
2014. márc. 7. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szedsz vitamint? A séta is nagyon jó, lassú, de biztos módszer.
2014. márc. 7. 15:35
 8/9 lyna82 ***** válasza:
Szia a hajad természeres hogy hullik,mivel terhesség alatt jobban nől és alig hullik.Most távoznak az elhalt hajszálak.Már nyugodtan elkezdhetsz edzeni napi 20-30 percet,valamint figyelj a szénhidrát bevitelre.Rajtam is 15kg fölösleg van.3 hete tornázom és lement már 1,5 kg.Sőt a tejcsi is több lett és sokkal energikusabb vagyok! ;-) A kisfiam 3,5 hónapos
2014. márc. 7. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:

A fáradtság és hajhullás rendbe fog jönni, a csíkok is elfehérednek. én nem szültem, de híztam 15 kilót és utána leadtam, addig sem voltam kövér, de ez valami iszonyatosan tönkretett. Élénkvörös csíkjaim lettek a combomon a hasamon és csak másfél év után fehéredtek el, mindez 18 évesen. Hát és olyan mintha egy medve széttépte volna :/ nagyon csúnya. Nem lehet sajnos a fehér csíkokat eltüntetni, de egy ismerősöm szerint köré lehet tetováltatni és terhesség után lehet, hogy csináltatok valami mintát, mintha direkt lenne olyan.

A mellem is lóg sajnos pedig kicsi, de az még elmegy push-up melltartóval. De nem szeretek tükörbe nézni, ruhában mindenki mondja, hogy jó az alakom, sovány vagyok, de ha látnának ruha nélkül, szerintem nem szólalnának meg...

2014. márc. 7. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!