Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. héten kezdődő újjdagadás...

38. héten kezdődő újjdagadás lehet a szülés előjele?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, eddig egyáltalán nem vizesedtem, de ma arra ébredtem h mamut kezeim vannak. Lehet köze a szülés időpontjához? Amúgy semmi más szülésre utaló jelem nincs, könnyen bírom magam, s magasan a baba..
2014. márc. 6. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
ilynekor már minden azért van, mivel 38. héten vagy, de nem ezen mulik hogy pár napon belül szülsz vagy csak 3 hét mulva.
2014. márc. 6. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:

ohh.. :)

csak kicsit olyan mintha terhes se lennék, legalább a derekam fájna kicsit a súlytól, de semmi :P

köszi a választ

2014. márc. 6. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, van aki már a 30. héttöl alig bír menni. Egyik barátnöm este 10-kor még étteremben vacsizott 4-kor pedig már a kezében volt kislánya. Nem mindnekinek van elöjele a szülésnek.
2014. márc. 6. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is mindent beleképzeltem de kiírás előtt egy nappal szültem csak meg.Addig nem is éreztem semmit.Mintha nem is lettem volna terhes:)
2014. márc. 6. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Remélem nem. 35 hetes vagyok, és olyan vagyok, mint egy mamut. Ha ez így meg tovább, lufiformájúra fogok dagadni.

Még 3 hétig biztosan nem szeretnék szülni, szóval remélem nem előjel.

2014. márc. 6. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

dejo nektek... én mar nehezen birom nagyon terhesnek érzem magam(lekopogom a mai napon egész jo) pont tegnap irtam ki egy kérdést ezügyben.

Hogy a kérdésre is valaszoljak kb szombat ota (akkor töltöttem a 38hetet) én is dagadok eddig eccer se. Mamutkézre keltem. És még semmi jele a szülésnek. Baba fent derekam fáj....

2014. márc. 6. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. tegnap a doki azt mondta nem siet a baba, teljesen zárt vagyok és magasan a baba. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.

Könnyű szülést mindenkinek!

2014. márc. 7. 06:01
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os, gondolomeddig már babázol, ha esetleg erre tévdenél írd meg h h indult be a szülés.. Én még egyben...
2014. márc. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!