Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyenge hasfal császármetszés...

Gyenge hasfal császármetszés után, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem, de nem ment vissza a hasam. Olyan tapintatra, mint a nyers tészta, és olyan laza az egész. Ha állok, vagy négykézláb vagyok "előreesik" és olyan, mint ha kifelé jönne, ami bent van. Teljesen kezelhetetlen, borzasztó. Nagy hasam volt várandósság alatt, és sosem volt kockás előtte sem, olyan kis puha hasam volt, de kerek és nőies. Most meg rémes. Felülések segítenének ezen? Egyáltalán szabad már ilyesmit csinálni? Tornázom, de a hasizmozást nem kezdtem még el. Szoptatok, ezért csak módjával mozgok. Mit tehetnék? Nagyon nem tetszik. :(
2014. márc. 6. 09:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Iratkozz be valahová gyógytornára (pl. teljes gerinc) - elég lightos ahhoz, hogy ne okozzon problémát a szoptatásnál, viszont pont a mély tartó izmokat (nem felülős a haránt hasizmokat) tudják erősíteni.
2014. márc. 6. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!