Miért fáj ennyire a császármetszés körüli terület?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Október 24-én császármetszéssel jött világra a kislányom. Vasárnap este elkezdett égni és hasogatni a vágás körüli terület bal oldalon. Másnap megjött a menstruációm (ezt csak azért írom le, mert hátha valakinek éppen ezzel volt összefüggésben). Azóta is belehasít néha a fájdalom. Megnyomogattam, hátha érzek valami duzzanatot, de semmi, és ráadásul még csak nem is fáj. Nem érzékeny nyomásra. Egyszerűen csak van egy-két olyan pillanat, amikor hasogat. A kisfiam és a kislányom is nagyon nyűgös napok óta. Vajon a fronthatás lehet az oka? Járt már valaki hasonló cipőben? Ha igen, és írna nekem pár megnyugtató szót, nagyon örülnék.
2014. febr. 20. 09:57
1/7 anonim válasza:
Nekem is belehasít a fájdalom ha front jön, és ugyanígy csak egyik oldalon. Az érzékenyebbek minden egyes komoly műtéti hegnél megérzik sajnos a frontokat.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ^_^
2014. febr. 20. 10:06
3/7 anonim válasza:
kb. egy időben szültünk :) igaz, nekem még nem jött meg, de a hétvégén nekem is nagyon égett, és azóta is fájdogál néha. Szerintem is a front, vagy az időváltozás miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam! :) Nagyon köszönöm! ^_^
2014. febr. 20. 10:27
5/7 anonim válasza:
Nekem a több éves hegem húzódik most, szerintem az időváltozás lehet ebben a ludas. Meg egy régi törésem helye is hasogat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ^_^
2014. febr. 20. 11:41
7/7 anonim válasza:
Nekem novemberben volt császárom, nekem is furi volt, tuti az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!